Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Већина грађана Украјине, са изузетком крајњег запада је културолошки, језички и верски - једно са Русијом. Сви они желе исто. Мир и безбедност.
Али, наркоман из Кривог Рога, његове газде из дњепропетровске синагоге и њихови неокон сународници преко Океана, нису глас тог народа. Они су привремени узурпатори и главни креатори ове трагедије..

То ће на крају бити јасно и последњој будали на планети.
Ovo se isto odnosi na Ameriku.

Veli mi Jožek sa podzide i tako to...

20250131_184315.jpg

... ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.

:ceka:

Veli mi Jožek sa podzide i tako to...

Pogledajte prilog 1679320

... ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.

Koliko milimetara dnevno napredujete aktuelno i koliko ruskih vojnika i ruskog oklopa mora stradati za tih par milimetra. Dok vam u medjuvremenu industrijske zone sirom Rusije nestaju u plamenu.

Poslednja izmena:
Koliko milimetara dnevno napredujete aktuelno i koliko rusjih vojnika i ruskog oklopa mora stradati za tih par milimetra. Dok vam u medjuvremenu industrijske zone sirom Rusije nestaju u plamenu
Koliko god da je, to je xy milimetara manje za Ukrajinu.
Svaka razmjena mrtvih do sada je bila je u odnosu 1 ruski na 20 do 30 ukrajinskih bojovnika.
Bajke su slaba utjeha, samo ti još više dižu tlak.

I dok Ukrajinici vrijedno unistavaju rusku naftnu industriju u medjuvremenu i raspad ruske poljoprivrede:
https://www.agroklub.com/ratarstvo/...sti-30-posto-manje-zitarica-nego-lani/101689/

Nakon kolapsa ekonomije ce im zapad i Ukrajina morati slati hranu kao u drugom svjetskom ratu.
Kad to objavi The Moscow Time, a prenese Ivica Korman, novinar i biciklista, neostvareni agronom, nema nam druge nego da ti poverujemo. :hahaha:
Sto nisi napisao da je izvoz zita iz EU vec pao za 30%?

Poslednja izmena:
🤡 Посланик украјинске Врховне раде Алексиј Гончаренко* позвао је Европљане да убију руског председника Владимира Путина.

Украјински политичар тврди да је покушај убиства руског лидера неопходан не толико за Украјину колико за уштеду новца.

⚡ Становници града Димитрова (Мирнограда) позвани су на евакуацију због приближавања руских трупа. Саопштење је објављено на Телеграм каналу Националне полиције Украјине.

Према њиховим подацима, Оружане снаге Русије налазе се на два километра од града.

Познато је да је у граду остало око три хиљаде становника.

GipJMnSXIAAbDcs

https://x.com/DonbassSegodnya/status/1885399880828387634

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back