Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.126
Cigla manevar sa dvostrukim vijkom
Ово личи на неку врсту ковита кафа је опструјавање око нападних ивица поремећено и не прома команде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cigla manevar sa dvostrukim vijkom
Ово личи на неку врсту ковита кафа је опструјавање око нападних ивица поремећено и не прома команде.
Nepristojan si. Tema nije Bandera, on je usputni primer. Tema su tvoji dvostruki standardi i samim tim, nemerodavnost istih. To znaci da je tvoj post obicna manipulacija, altruisto.Ti opet citiraš moj post sa blesavim komentarima, otvori temu o Banderi i onda diskutiraj.
Ovdje se vidi kako dični ruski sin Maksim Novoselov notorni kriminalac zamjenjuju zatvorsku kaznu učestvovanjem u ratu.
Silovatelj će u dalje biti silovatelj, šljam najgore vrste.
Nije ti smetalo kad su Ukrajinci svoje teške kriminalce pustili iz zatvora da učestvuju u ratu.Ti opet citiraš moj post sa blesavim komentarima, otvori temu o Banderi i onda diskutiraj.
Ovdje se vidi kako dični ruski sin Maksim Novoselov notorni kriminalac zamjenjuju zatvorsku kaznu učestvovanjem u ratu.
Silovatelj će u dalje biti silovatelj, šljam najgore vrste.
Izgleda i u njega ugrađuju čipove iz veš mašina a pilot greškom uključio centrifuguCigla manevar sa dvostrukim vijkom
Bandera ja Ukrajinski Draza MihajlovicNije potrebno pojasnjenje ko je Maksim Novoselov. Potrebno je da odgovoris, ako znas, kako ti to smeta kod njega, a ne smeta ti sto Bandera ima biografiju klasicnog serijskog ubice. Maksim Novoselov nema spomenike po Rusiji i nikada ih nece imati.
Nepristojan si. Tema nije Bandera, on je usputni primer. Tema su tvoji dvostruki standardi i samim tim, nemerodavnost istih. To znaci da je tvoj post obicna manipulacija, altruisto.
Ne smeta ti 6800 robijasa koji se bore u ukrajinskoj vojsci. Mani se moralnih pridika i pausalnih ocena o tome ko ovde minimalizuje zlocine. Ti muskarac, pricas meni zeni, o tome koliko je gnusno silovanje. Navijac si i manipulator. Ja otvoreno mogu priznati da mi je odvratan Novoselov, tebe tvoj "altruizam" sprecava da uradis isto kada su u pitanju Ukrajinci.Kakav usputni primjer? Kakvi dvostruki standardi??
Usput si pokušala minimalizirati podatak da je notorni kriminalac i osuđeni silovatelj kupio svoju slobodu služeći u ruskoj vojsci.
Silovanoj djevojci je odmah bilo lakše kada je on oslobođen, nema straha da će opet nekoga silovati ili možda ima...
Kako si u cijelu priču dodala Banderu nije mi jasno..
Odlaze tenkovi...
Taman pred ofenzivu za Volgograd.Odlaze tenkovi...
Ovu su baš razvalili, propušteni prihodi od ove rafinerije će se mjerit u milijardama. Šteta za rusku ekonomiju radi manjka naftnih derivata , neprocjenjiva.Sta je steta od par stotina miliona propalih dolara. Napravice Volodja vecu i bolju rafineriju.
E baš htedoh pitat jesu li ukri osvojili neki kokošinjac?DomoljUpčadi slabo se trudite, morate povećati broj postova, Ukiji i dalje gube teritorij svaki dan.
![]()
To je taktika, shtovani kolega, tako iscrpljuju RuseE baš htedoh pitat jesu li ukri osvojili neki kokošinjac?
Kakva je to sramota za ukre, amere, ceo nato pakt, evropu da pored tolko ulupanih milijardi $, najsavremenijeg naoružanja, tehnike, tehnologije, abramsa, patriota, čelendžera, leoparda nisu u stanju da vrate ni 2 reda luka.