Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti opet citiraš moj post sa blesavim komentarima, otvori temu o Banderi i onda diskutiraj.

Ovdje se vidi kako dični ruski sin Maksim Novoselov notorni kriminalac zamjenjuju zatvorsku kaznu učestvovanjem u ratu.
Silovatelj će u dalje biti silovatelj, šljam najgore vrste.
Nepristojan si. Tema nije Bandera, on je usputni primer. Tema su tvoji dvostruki standardi i samim tim, nemerodavnost istih. To znaci da je tvoj post obicna manipulacija, altruisto.

Ti opet citiraš moj post sa blesavim komentarima, otvori temu o Banderi i onda diskutiraj.

Ovdje se vidi kako dični ruski sin Maksim Novoselov notorni kriminalac zamjenjuju zatvorsku kaznu učestvovanjem u ratu.
Silovatelj će u dalje biti silovatelj, šljam najgore vrste.
Nije ti smetalo kad su Ukrajinci svoje teške kriminalce pustili iz zatvora da učestvuju u ratu.

:ceka:

Poslednja izmena od moderatora:
😂
Ово личи на неку врсту ковита кафа је опструјавање око нападних ивица поремећено и не прома команде.
Cigla manevar sa dvostrukim vijkom
Izgleda i u njega ugrađuju čipove iz veš mašina a pilot greškom uključio centrifugu :mrgreen:

"Tony Blinken se silno zalagao za pravi rat, pokušavajući, na primjer, ubiti Putina. Ono što je Bidenova administracija učinila bilo je također pokušaj ubojstva Putina", rekao je Carlson.
:hahaha:
Heroj filoputinčadi, Tucker Carlson :ok:
Imao je izdvojeno mišljenje od Dominionu (pa je jadan Fox iskeširao $1B), danas ima izdvojeno mišljenje o Blinkenu.
Oće ta progresija mentalnih poremećaja, uobičajena je.

20250129_145403.jpg

Nepristojan si. Tema nije Bandera, on je usputni primer. Tema su tvoji dvostruki standardi i samim tim, nemerodavnost istih. To znaci da je tvoj post obicna manipulacija, altruisto.

Kakav usputni primjer? Kakvi dvostruki standardi??

Usput si pokušala minimalizirati podatak da je notorni kriminalac i osuđeni silovatelj kupio svoju slobodu služeći u ruskoj vojsci.

Silovanoj djevojci je odmah bilo lakše kada je on oslobođen, nema straha da će opet nekoga silovati ili možda ima...

Kako si u cijelu priču dodala Banderu nije mi jasno..

Kakav usputni primjer? Kakvi dvostruki standardi??

Usput si pokušala minimalizirati podatak da je notorni kriminalac i osuđeni silovatelj kupio svoju slobodu služeći u ruskoj vojsci.

Silovanoj djevojci je odmah bilo lakše kada je on oslobođen, nema straha da će opet nekoga silovati ili možda ima...

Kako si u cijelu priču dodala Banderu nije mi jasno..
Ne smeta ti 6800 robijasa koji se bore u ukrajinskoj vojsci. Mani se moralnih pridika i pausalnih ocena o tome ko ovde minimalizuje zlocine. Ti muskarac, pricas meni zeni, o tome koliko je gnusno silovanje. Navijac si i manipulator. Ja otvoreno mogu priznati da mi je odvratan Novoselov, tebe tvoj "altruizam" sprecava da uradis isto kada su u pitanju Ukrajinci.

DomoljUpčadi slabo se trudite, morate povećati broj postova, Ukiji i dalje gube teritorij svaki dan.

:ceka:
E baš htedoh pitat jesu li ukri osvojili neki kokošinjac?

Kakva je to sramota za ukre, amere, ceo nato pakt, evropu da pored tolko ulupanih milijardi $, najsavremenijeg naoružanja, tehnike, tehnologije, abramsa, patriota, čelendžera, leoparda nisu u stanju da vrate ni 2 reda luka.

E baš htedoh pitat jesu li ukri osvojili neki kokošinjac?

Kakva je to sramota za ukre, amere, ceo nato pakt, evropu da pored tolko ulupanih milijardi $, najsavremenijeg naoružanja, tehnike, tehnologije, abramsa, patriota, čelendžera, leoparda nisu u stanju da vrate ni 2 reda luka.
To je taktika, shtovani kolega, tako iscrpljuju Ruse
Što više nebitnih kokošinjaca Rusi zauzmu to će biti umorniji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back