Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prica se o kraju rata ,narocito od pobede Trampa. Culi smo da se Amerika okrece sebi i da nece vise da ulaze u taj rat. Nije to strano za USA,krenu u neku operaciju i ako predugo traje,pokupe se i odu. Od Koreje,Vijetnama do Afganistana,Iraka. Evropa sprema mirovne trupe oko 100 000 koje ce biti rasporedjene na liniji razvajanja,min.5km levo desno ,bolje 10-20km. Jednostavno nema ko drugii,nije jeftino to izdrzavati ali verovatno ce solidarno biti skupljen novac. To ce funkcionisati kao na Kipru,izmedju Izraela i Jordana ,S.i J. Koreje. Mi to naravno pozdravljamo jer ne zivimo tamo i interes nam je da to stane.

Рекао бих да је дуг био 300 милијарди а не 300% и да је ЕУ као један од повериоца тражио нека острва, да се скрећу плате у државним службама и без повећања и 13 плате. Могуће и да је нешто око поморске флоте било, није било никаквог опроста јер крвопије живе за такве ситуације.

At a 21 July 2011 summit in Brussels, Eurozone leaders agreed to extend Greek (as well as Irish and Portuguese) loan repayment periods from 7 years to a minimum of 15 years and to cut interest rates to 3.5%. They also approved an additional €109 billion support package, with exact content to be finalized at a later summit.[180] On 27 October 2011, Eurozone leaders and the IMF settled an agreement with banks whereby they accepted a 50% write-off of (part of) Greek debt.[181][182][183]

Ovo je samo jedna od niza mera za smanjenje grckog duga

Prica se o kraju rata ,narocito od pobede Trampa. Culi smo da se Amerika okrece sebi i da nece vise da ulaze u taj rat. Nije to strano za USA,krenu u neku operaciju i ako predugo traje,pokupe se i odu. Od Koreje,Vijetnama do Afganistana,Iraka. Evropa sprema mirovne trupe oko 100 000 koje ce biti rasporedjene na liniji razvajanja,min.5km levo desno ,bolje 10-20km. Jednostavno nema ko drugii,nije jeftino to izdrzavati ali verovatno ce solidarno biti skupljen novac. To ce funkcionisati kao na Kipru,izmedju Izraela i Jordana ,S.i J. Koreje. Mi to naravno pozdravljamo jer ne zivimo tamo i interes nam je da to stane.
A to raspoređivanje trupa EU će Rusi posmatrati bez da reaguju? Piši propalo.

A to raspoređivanje trupa EU će Rusi posmatrati bez da reaguju? Piši propalo.
Sta mislis da se njima ratuje jos mnogo godina..?? Putin gazi 73 god.nema naslednika,moze da dodje neki Gorbacov,Jeljcin i ode sve do djavola. Previse tamo zavisi od njega. Posle rata treba da povrati zemlju na ekonomski kolosek,posla koliko hoces.
Mislim da ce pasti neki dogovor,mora. Oni su zauzeli skoro sve sto im je lojalno od stanovnistva,nema svrhe dalje,nepotrebno ginu.

Sta mislis da se njima ratuje jos mnogo godina..?? Putin gazi 73 god.nema naslednika,moze da dodje neki Gorbacov,Jeljcin i ode sve do djavola. Previse tamo zavisi od njega. Posle rata treba da povrati zemlju na ekonomski kolosek,posla koliko hoces.
Mislim da ce pasti neki dogovor,mora. Oni su zauzeli skoro sve sto im je lojalno od stanovnistva,nema svrhe dalje,nepotrebno ginu.
Mogao bi i ti da konačno izađeš iz 1990tih i pridružiš nam se u 2025.

Misliš da će se Rusi tako lako upecati na mamac "došo Tramp, sad je sve drugačije"? Ovde se rešavaju višedecenijski problemi, a ne kvadratni kilometri u Usrajini.

То би значило да Руси пристану да спасавају главне антируске актере а који се не бирају на изборима. Нема од тога ништа, та плутократија ће се морати обрачунавати са европским грађанима чији стандард и безбедност рапидно спрозавају својом антируском, имигранстком и антихришћанском политиком.

Нема те будале у Русији која ће им пружити руку спаса.

Kako mislis da ce se ovo zavrsiti?
Jedino ako Tramp mnogo popusti a Putin pristane da se najbitniji deo dogovora ne objavi, tu mislim na povlačenje NATOa mnogo unazad.

Nekako mi to nije ostvarivo, a jedina druga opcija je da USA napusti NATO. Treća naravno da sklone Ukrajinu iz vesti i puste Ruse da odrade svoje.

Sve opcije su mi slabo verovatne, videćemo. Ali to da Rusija pristane na neko polovično rešenje, to nema šanse.

Jedino ako Tramp mnogo popusti a Putin pristane da se najbitniji deo dogovora ne objavi, tu mislim na povlačenje NATOa mnogo unazad.

Nekako mi to nije ostvarivo, a jedina druga opcija je da USA napusti NATO. Treća naravno da sklone Ukrajinu iz vesti i puste Ruse da odrade svoje.

Sve opcije su mi slabo verovatne, videćemo. Ali to da Rusija pristane na neko polovično rešenje, to nema šanse.
Sto kazes videcemo,mozda ima nacina da se dodje do mira. Jos 3 dana do promocije Trampa. Uzdam se u njega .

1058 dan, matematika slabo ide Rusima. :heart: 🇺🇦

bafkreig7rm3skhxdlhlqk3fxhi4zk5bulfamnlxzag4kxdutnjijtsbi5q@jpeg

🇷🇺🏴‍☠Битке код Покровска: „🅾храбри“ разбијају тенкове НАТО-а и непријатељску пешадију

▪На правцу Красноармејск, борци „Центар“ уништавају непријатељске положаје.
▪Батаљон Атлант 35. гардијске моторизоване бригаде групе трупа Центар уништио је немачки тенк Леопард и упао у упориште Оружаних снага Украјине. Јуришне јединице су очистиле земунице и наставиле даље напредовање.

📌 Руски гласник

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back