Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.448
Bredli je bežao…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi nasi navijaju za Putina u osvajackom ratu sa istom strascu kao Vulin... Pa i isti su...
A kako im ide na frontu? Koliko nebitnih kokošinjaca gube dnevno?Pa bolje im je da ih ne obaraju jer krhotine redovito prže po Rusiji.
Ukri su u 2024 proziveli milion dronova. Šta misliš koliko će ih sklepati u 2025

Pa nije Barozo pajac kalibra Muska ili Jetre Medvjedeva gdje sve možeš izreći bez trunke odgovornosti.
Jel može New York Times, ili isto nula bodova. Ili baš moram naći izjavu Putina di objašnjava šta je ustvari mislio pod time.
https://www.nytimes.com/2014/09/03/world/europe/ukraine-crisis.html
Vi filoputini ne znate guglati očito, jesi probao jandeksirati sa ruskim yandexom?![]()

Ne smeeeeešššš jer neemaaaNesposoban si potražiti? Zasto da ti radim uslugu, lezileboviću?
Pa nije Barozo pajac kalibra Muska ili Jetre Medvjedeva gdje sve možeš izreći bez trunke odgovornosti.
Jel može New York Times, ili isto nula bodova. Ili baš moram naći izjavu Putina di objašnjava šta je ustvari mislio pod time.
https://www.nytimes.com/2014/09/03/world/europe/ukraine-crisis.html
Vi filoputini ne znate guglati očito, jesi probao jandeksirati sa ruskim yandexom?![]()
ljubomoran je
Let me guess, imaš veći IQ i od njegovog
![]()
U tom objektu je cuvano nesto drugo ne pilci, gorivo verovatno i to mnogo vise nego je potrebno farmi.
Lova se ubrzano štampa i samim tim gubi vrednost,sve dok jednog dana ne dođe do potpunog kolapsa zapadnog finansijskog sistema !lova kaplje li kaplje.
Nikad nije kasno, a nije ni prvi put da Srbija gubi teritorije ili drzavu. Imamo mi iskustva kako se ta pitanja daju resiti, a ima i Evropa jasnu ideju kako se resava pitanje nepozeljnih elemenata na svojoj teritorijiОд "референдума" по кућама па до првог правог признања и то од окупираног Авганистана прошло је скоро осамнаест година.
Pa sta kazes, reci slobodnoLada u odnosu na Hepi Mil, ma idi begaj
Dobro je da Rusija i Kina primaju samo dolare i eureLova se ubrzano štampa i samim tim gubi vrednost,sve dok jednog dana ne dođe do potpunog kolapsa zapadnog finansijskog sistema !
![]()
Ovi nasi rusofili svake subote gledaju reprizu Valter brani Sarajevo, i svi redom tripuju da su Bata ZivotinjaOvi nasi navijaju za Putina u osvajackom ratu sa istom strascu kao Vulin... Pa i isti su...
Ne smeeeeešššš jer neemaaa![]()
Retardirana propaganda za isfrustrirane debilčiće, poreban je poseban "talenat" da se u ovo poveruje.Цркло ти 13 демократских републиканаца кореја(на)ца у Русији.
https://www.blic.rs/vesti/svet/ukra...riozno-pismo-rusi-sokirani-ponasanjem/7dyn1hf
Retardirana propaganda za isfrustrirane debilčiće, poreban je poseban "talenat" da se u ovo poveruje.
Nikad ja nisam pisao takve stvari, a i sam kažem da nisam vojni strateg, tako da samo posmatram šta se radi i moram ti reći da sam impresioniram hladnokrvnošću Rusa koji nisu zagrizli nijedan mamac koji im je NATO bacio.Шта си оно, ономад, серуцкао, каће Руси да избаце Укре из Русије?
Је ли Тикомир или ти, ко је писао већ прве недеље да је све готово и да су остали само џепови који треба да се очисте?

Али си писао да је то банзаи напад према Курску, да јурцају унаоколо и сликају се испред табли са именима места како би слике објављивали на Инста, и да освајања у Курску треба множити са бројем дана колико ко држи коју територију.Nikad ja nisam pisao takve stvari,
Šta sam netačno napisao? Koji su cilj postigli?Али си писао да је то банзаи напад према Курску, да јурцају унаоколо и сликају се испред табли са именима места како би слике објављивали на Инста, и да освајања у Курску треба множити са бројем дана колико ко држи коју територију.
Пет месеци, у просеку 30 дана по месецу, цирка 150 дана.