Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije Barozo pajac kalibra Muska ili Jetre Medvjedeva gdje sve možeš izreći bez trunke odgovornosti.

Jel može New York Times, ili isto nula bodova. Ili baš moram naći izjavu Putina di objašnjava šta je ustvari mislio pod time.
https://www.nytimes.com/2014/09/03/world/europe/ukraine-crisis.html

Vi filoputini ne znate guglati očito, jesi probao jandeksirati sa ruskim yandexom? :lol:

Nikako da ukapiram zašto vas sve toliko svrbi Elon Musk

nemoguće da je samo zbog podrške Trampu, negde vam je dodatno ozbiljno nagazio žulj i drma vam kavez baš onako momački.

Budi ljubazan pa nam objasni zašto te toliko iritira čika sa X-a, niko te ne tera da ideš na njegovu mrežu

lova kaplje li kaplje.
Lova se ubrzano štampa i samim tim gubi vrednost,sve dok jednog dana ne dođe do potpunog kolapsa zapadnog finansijskog sistema !

Screenshot-20250110-050221-Chrome.jpg

Од "референдума" по кућама па до првог правог признања и то од окупираног Авганистана прошло је скоро осамнаест година.
Nikad nije kasno, a nije ni prvi put da Srbija gubi teritorije ili drzavu. Imamo mi iskustva kako se ta pitanja daju resiti, a ima i Evropa jasnu ideju kako se resava pitanje nepozeljnih elemenata na svojoj teritoriji

Retardirana propaganda za isfrustrirane debilčiće, poreban je poseban "talenat" da se u ovo poveruje.

Шта си оно, ономад, серуцкао, каће Руси да избаце Укре из Русије?

Је ли Тикомир или ти, ко је писао већ прве недеље да је све готово и да су остали само џепови који треба да се очисте?

Шта си оно, ономад, серуцкао, каће Руси да избаце Укре из Русије?

Је ли Тикомир или ти, ко је писао већ прве недеље да је све готово и да су остали само џепови који треба да се очисте?
Nikad ja nisam pisao takve stvari, a i sam kažem da nisam vojni strateg, tako da samo posmatram šta se radi i moram ti reći da sam impresioniram hladnokrvnošću Rusa koji nisu zagrizli nijedan mamac koji im je NATO bacio.

Imaju jasan cilj, odredili su tempo i rade svoj posao, odabrali su rat iscrpljivanja i ne zanima ih takmičenje u propagandnim "uspesima".

Nikad ja nisam pisao takve stvari,
Али си писао да је то банзаи напад према Курску, да јурцају унаоколо и сликају се испред табли са именима места како би слике објављивали на Инста, и да освајања у Курску треба множити са бројем дана колико ко држи коју територију.

Пет месеци, у просеку 30 дана по месецу, цирка 150 дана.

Али си писао да је то банзаи напад према Курску, да јурцају унаоколо и сликају се испред табли са именима места како би слике објављивали на Инста, и да освајања у Курску треба множити са бројем дана колико ко држи коју територију.

Пет месеци, у просеку 30 дана по месецу, цирка 150 дана.
Šta sam netačno napisao? Koji su cilj postigli?

Nakon 5 meseci valjda je i tebi jasno da im se ova PR akcija žešće obila o glavu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back