febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.776
Pa ako svaki droncic krkne najmanje dvojicu to je onda ihahajjjj LadaU prijevodu, 30.000 proizvedenih Lada više.
Ili možda i više od toga ako se drže zajedno da im bude toplije, ipak su u Kursku ruske zime.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako svaki droncic krkne najmanje dvojicu to je onda ihahajjjj LadaU prijevodu, 30.000 proizvedenih Lada više.
Ili možda i više od toga ako se drže zajedno da im bude toplije, ipak su u Kursku ruske zime.

Postala frka kada sam ti dao ruski link?
Ajde da te utješim, maskirovka je to!
Putin je to možda i rekao, ali to nije mislio!
Ahahahahaha
Bitno je da on sebe shvata ozbiljno...i, da, njegova shvatanja ce ti uskoro postati vrlo iritantna.Nitko normalan ne doživljava ozbiljno sirotog autista koji svom djetetu da ime
X Æ A-12
Sta je sa "paljanicom"? Sic!Prica se na zidicu da jos 30000 droncica stize u Ukrajinu![]()

Nadam se da je Čarli na vreme klisnuo iz Malibua. Za Alena i ono žgepče manje više.Ne ide ti čitanje a?
It is reported that the fire was caused by the wreckage of downed drones.
Divni ste, kao lafo tugujete za kokicama, a stranice unaprijed likovanje na požar u Los Angelesu gdje ima mrtvih LJUDI!!
Licemjeri do bola
Jedni gore od požara, drugi od "krhotina srušenih dronova"
Nikakvo.A kako može pogoditi Sankt Petersburg?
I šta misliš, kakvo će oružje Ukri proizvesti u 2025?
Pa bolje im je da ih ne obaraju jer krhotine redovito prže po Rusiji.Nikakvo.
Dronove Rusi obaraju,a koliko smo videli Ukri ne znaju da rukuju sa dronovima videli smo.
Kako da kažem od 0 do 10 dronovi su 5 što se tiče jakog oružja.Pa bolje im je da ih ne obaraju jer krhotine redovito prže po Rusiji.
Ukri su u 2024 proziveli milion dronova. Šta misliš koliko će ih sklepati u 2025
Jedni prave pinprick napade i medijske akcije, drugi ih nemilosrdno melju u buljucima.Jedni gore od požara, drugi od "krhotina srušenih dronova"
Uoči stanovitu razliku.
Ukrajinci unistili farmu zivine, a Rusi Motor Sič. Mislis li da postoji stanovita razlika? Mislim, izmedju koke i drona "paljanica"...Pa bolje im je da ih ne obaraju jer krhotine redovito prže po Rusiji.
Ukri su u 2024 proziveli milion dronova. Šta misliš koliko će ih sklepati u 2025
Ja sam za prekid vatre.Ovi nasi navijaju za Putina u osvajackom ratu sa istom strascu kao Vulin... Pa i isti su...
Patiš patiš, Ukrajina svakim danom sve manja, a ostatak se prži ko Kalifornija
U pravu si.Kako da kažem od 0 do 10 dronovi su 5 što se tiče jakog oružja.
Ima i dobrih strana.Ne ide ti čitanje a?
It is reported that the fire was caused by the wreckage of downed drones.
Divni ste, kao lafo tugujete za kokicama, a stranice unaprijed likovanje na požar u Los Angelesu gdje ima mrtvih LJUDI!!
Licemjeri do bola
Šta će im, zar nisu dovoljni Javelini pa da Rusija padne koliko najkasnije sutra?U pravu si.
Smatram da Ukri moraju dobiti nukelarno naoružanje.

Puno dima, samo jedan objektUkrajinci unistili farmu zivine, a Rusi Motor Sič. Mislis li da postoji stanovita razlika? Mislim, izmedju koke i drona "paljanica"...
Neće im niko poslati nuklearno oružje.U pravu si.
Smatram da Ukri moraju dobiti nukelarno naoružanje.