Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.910
Ono što sam hteo reći da nam više preti svima Izrael nego Rusija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja koliko sam video svi tamo su juzno koreanci i japanci koji su protivnici rezima u svojim zemljamasnimak gazenja je i sudzanske severne oblasti gde su koreanci smesteni
Pogledajte prilog 1668541
iz ovog su kraja svi videi na koje sam naleteo sa koreancima
PAO ŠEVČENKO, GRAD KLJUČAN ZA DALJU AMERIČKU POMOĆ UKRAJINI! Rusi zauzeli jedno od najvećih nalazišta litijuma, Vašington želeo trampu "belog zlata" za oružje
KokosinjciKakvo je stanje u Kurahovu i Torecku? Jesu li još uvijek metropole ili su postali nebitni kokošinjci?
![]()
Budimo optimisti, potrajaće.Rat između Rusije i Ukrajine može da traje još 276 dana, a može da traje još 27 dana.
Za sada Ukrajina pobeđuje, ali videćemo da li će tako ostati i narednih 8 godina rata.Za sada eskalacija sukoba Rusije i Ukrajine ne ide ka tome da se prelije rat negde drugde.
Rusija i Ukrajina još uvek stoje na osmom stepeniku eskalacije.
NAFO je odavno na frontu i gubi. Stvarno gubi od Rusije. Prestanite da zivite u fantaziji. Ovo nije smelo da se dogodi. Rusiju je trebalo uvesti u NAFO i EU kada je Putin izrazio zelju da se pridruze. Sada se ne bi toliko blamirali i hodali na ivici ekonomskog ambisa.Znaci priznajes da je poginulo milione Ruja i Korejanca od Severa
NATO jos uvek nije stigao na front
Zaokruzi na 10, znaci prakticno se ulazi u 2 deceniju....Za sada Ukrajina pobeđuje, ali videćemo da li će tako ostati i narednih 8 godina rata.
Time samo priznajete da je legitimno zatražiti prijemNAFO je odavno na frontu i gubi. Stvarno gubi od Rusije. Prestanite da zivite u fantaziji. Ovo nije smelo da se dogodi. Rusiju je trebalo uvesti u NAFO i EU kada je Putin izrazio zelju da se pridruze. Sada se ne bi toliko blamirali i hodali na ivici ekonomskog ambisa.
Pa koliko je poginulo NATO vojnika?NAFO je odavno na frontu i gubi. Stvarno gubi od Rusije. Prestanite da zivite u fantaziji. Ovo nije smelo da se dogodi. Rusiju je trebalo uvesti u NAFO i EU kada je Putin izrazio zelju da se pridruze. Sada se ne bi toliko blamirali i hodali na ivici ekonomskog ambisa.
Zamisli odbili su Rusiju, dakle i to je moguće.Time samo priznajete da je legitimno zatražiti prijem
Milion i kusur.Pa koliko je poginulo NATO vojnika?
0
NULA![]()
Toliko je poginulo rusa a NATO vojnika 0Milion i kusur.