Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    110
Imaš i gomilu Rusa koji sami sebi presude i to na bojnom polju.
Zamisli kada drugi to vide kako utiče na moral.
1736952449922.png
1736952497493.png

Ukrajinci osvojili u Kursku za 5 dana vise nego Rusi za 5 meseci.:per:
Naravno to nije tačno, dok su Rusi osvojili 5.000km2 utvrđenih položaja u 2024 i izgubili 0% osvojenog, Ukropi su "osvojili" 1.000km2 praznih njiva i već izgubili preko 60% osvojenog.

Ali moj post je bio o tragikomediji IDFa koji više od godinu dana ne mogu da osvoje potpuno opkoljenu površinu od 350km2, naseljenu sanadalašima, uz svesrdnu pomoć celog zapada. O tome nemaš komentar?

Pa šta sam ja to loše rekao ? Pa ništa !!!
Kad mogu nacisti da gađaju dve godine civile po Belgorodu što ne bi Rusi mogli ?
Ništa nisi loše rekao ako milijon ubijenih ukroša što nacista što onih koji su silom navatani pa poslati nije dovoljno onda će sledećih milion žrtava znatno uticati na propast njihove vojske. Ako ni sledećih milion ubijenih vojnika ne bude dovoljno onda će naredno milionče uticati na srozavanje odbranbene moći. Ukoliko se i to pokaže neefikasno sledećih milion žrtava će biti dovoljno. Uglavom Velika Novoselka je posle Kurahova i Torecka pred oslobađanjem.

OP op opp

Oprez. Uznemirujuće slike

Desetine hiljada ukrajinskih regruta leže napušteni duž ogromne linije fronta.

Oni se vode kao „nestali“ ili uopšte nisu prijavljeni kao nestali, kako bi se omogućilo da korumpirani komandanti potraže njihove troškove

Mnogi sada, skeletni ostaci.

Rekli bi neki ovdje ginu ko mravi

Strašno šta im radi onaj poremećeni kepec narkoman u Kijevu

Back