Бре Иги па пише, 12.јун, 2024, овај Бокиша више ни не гледа шта поставља, види нешто и постави и не прочита, кад ће више тај снег да мало изађу на чист ваздухkoliko mi je poznato u moskvi je snjeg

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бре Иги па пише, 12.јун, 2024, овај Бокиша више ни не гледа шта поставља, види нешто и постави и не прочита, кад ће више тај снег да мало изађу на чист ваздухkoliko mi je poznato u moskvi je snjeg
очекивао је да ће у Москви видети празне полице, али је уместо тога налетео на гастрономски рај.
Ni slični, ajde manipulatoru pogledaj malo bolje.Otopio se sneg i otkrio svežu bujnu zelenu travu u sred januara![]()
![]()
Takođe ovo što je na snimku uopšte nije neka prikolica sa rashodovanom antenom nego je 1000% Liven vozilo, pogledaj samo koliko liče![]()
![]()
Pogledajte prilog 1671718![]()
Koji ste vi klovnovi.
Ti baš brineš mnogo o civilima.Kako bi eliminisala snage LNR zarobljene iza ukrajinskih linija nakon iznenadnog povlačenja iz Lisičanska i Severodonjecka, ukrajinska nacionalna garda je postavila kontrolne punktove na svim glavnim putevima u toj oblasti. Gađana su sva vozila, uključujući i civilna.
Dogorelo do nokata
Imaš i gomilu Rusa koji sami sebi presude i to na bojnom polju.Šta kaže @Frtajler na ovaj nevjerovatan moral Ukija da se brane od ruske "agresije"?
Nije valjda da ih silom vuku na front?
Apsolutno sam shokiran, apsolutno
![]()
Pa vidi se kako im utječe na moral, svaki dan krenu na neki grad, i kad ga zauzmu ono nebitni kokošinjac.Imaš i gomilu Rusa koji sami sebi presude i to na bojnom polju.
Zamisli kada drugi to vide kako utiče na moral.
Kad krenu masovno da kupe Ruse iz Moskve tu je kraj Volodje.
Zauzmu „grad" tako što izginu kao mravi.Pa vidi se kako im utječe na moral, svaki dan krenu na neki grad, i kad ga zauzmu ono nebitni kokošinjac.
Katastrofa
Imaš i gomilu Rusa koji sami sebi presude i to na bojnom polju.
Zamisli kada drugi to vide kako utiče na moral.