Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 12.190
Pa rekao sam ti već,neko je postavio sliku Zelenskog i nekog iz Danske SA UGOVOROM o međusobnoj(uzajamnoj) saradnji(pomoći) i na to sam ostavio komentar.Kakav ugovor, mislis da Ukrajina ima ugovore sa svakom zemljom koja je pomaze? Greenland je strateski vazan NATO paktu i Rusima a ekonomski teret za Dansku. Pre 2. sv. rata niko se nije grabio da ga prisvoji cak su i Nemci imali nekih planova ali su Amerikanci bili brzi, kasnije jepostao vazan zbog polozaja izmedju dva velika bloka odnosno Amerike i Rusije.
Dalje sam te pitao zašto ga Danska ne ostavi ako joj je na teretu a nisi mi ništa odgovorio.I dalje visi moje pitanje : Šta će biti ako stari lopov,pljačkaš i nasilnik reši da od Danske uzme Grenland?Hoće li se,i kako,aktivirati član 5 NATO?Biće to smejurija,videćeš,jer im sada sve dolazi na naplatu a već su počeli međusobno da se obračunavaju,jer nema više resursa za dž a navikli su na visok standard preko tuđih leđa.Azija ih je obišla,iz Afrike su isterani,sada im ostaje samo međusobno da se pobiju i da pljačkaju jedni druge.