Ajaoooj! Mamma mia, ostali samo dugmići.
Примећујеш ли како овај црња одозго краде занат? Хоће ли успети, шта мислиш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajaoooj! Mamma mia, ostali samo dugmići.
Buk na žaruUništavanje Ukro BUK-a, pokušao je da beži, a onda je stao i pokuljao dim:
Himars je Iskander za siromašne-1 Gamechanger, Iskander kalibrirao svemoćni HIMARS da je prosto milina gledati:
Nemoj tako, možda pozli Frzziju, oslabilo mu srce od uzbuđenja.Himars je Iskander za siromašne
Kao sto sam najavio jos pre godinu dana, USAID se gasi i svi ce na ulicu.Jel se meni čini ili je splasla ukrowermaht euforija ?
Kao sto sam najavio jos pre godinu dana, USAID se gasi i svi ce na ulicu.
Bio sam fer i upozorio sam i Dzegi i Feba
i Picija
I ostale......
Kao sto sam najavio jos pre godinu dana, USAID se gasi i svi ce na ulicu.
i Picija
I ostale......
Ljudi se još uvek nadaju.Kao sto sam najavio jos pre godinu dana, USAID se gasi i svi ce na ulicu.
i Picija
I ostale......
У супермаркетима америчког ланца Walmart почели вакумиране јунеће розбратне и пауфлеке да пакују у заштитне врећице од челичне жице са све зујалицама, услед инвазије лопова.1150 dan, muceni Rusi ne znaju gde su posli ni gde su dosli.
![]()
Sto je zanimljiva kvaka na vratima hahahahahahah
Ljudi mislili na sve.Sto je zanimljiva kvaka na vratima hahahahahahah
Pitaj ove, valjda ljudi znaju.A gde to rusi pobedjuju i kako pobedjuju i kad ce pobediti?
Ne samo Krim.
Da ali se nije desilo za 3 dana i zato je Rusija u stvari izgubilaKrim im je bolna tacka, za Kijev ne bi kukali toliko.
Uostalom Medvedev je jos 2023.izasao sa nekim cudnim kartama koje polako dobijaju obrise realnosti.
Pogledajte prilog 1716526
Rusija uvek gubi, zato pobednici placu po 80 godina.Da ali se nije desilo za 3 dana i zato je Rusija u stvari izgubila
Skupa jaja, Rublja u podrumu, izgubljen rat protiv Đingis KhanaRusija uvek gubi, zato pobednici placu po 80 godina.
neuspeli bajkerski desant.1150 dan, muceni Rusi ne znaju gde su posli ni gde su dosli.
![]()