KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.444
Udari po Ukro skladištima municije duboko u pozadini, vatromet u svim pravcima:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udari po Ukro skladištima municije duboko u pozadini, vatromet u svim pravcima:
Jel to Džihadi Džulijen opet sam sebe buzdovanom bičuje po guzici od muke?
Precrći će čovek od muke, mora da mu je cela familija ostala kod Staljingrada.Jel to Džihadi Džulijen opet sam sebe buzdovanom bičuje po guzici od muke?![]()
Dnjepropetrovsk, Ukro PVO samo tako:Шта је то за Русију, нек употребе јединице космоса
Gesprct, geskvikt, gecrkt i tako toNekoliko Ukra se iskrcalo:
ja verujem generalima, politicari ko politirari lazu pa lazu
Берлин 2.0, само са свима њима (НАТО) у руском дворишту.Kellogg has said Ukraine could be partitioned “almost like Berlin after WW2” as part of a peace deal, - The Times
He suggested that British and French troops could adopt zones of control in the west of the country as part of a “reassurance force”, with Russia’s army in the occupied east. Between them would be Ukrainian forces and a demilitarised zone.
Kellogg said the Anglo-French-led force west of the Dnipro river would “not be provocative at all” to Moscow. He said Ukraine was a big enough country to accommodate several armies seeking to enforce a ceasefire.
Pogledajte prilog 1713114
Dnjepropetrovsk, Ukro PVO samo tako:
Jbt koji blam za super jaki moćni zapadDPRK plans to send "thousands" of short-range ballistic missiles (500-1000km) to Russia, says US Indo-Pacific Command commander
Ukrajinski vojnici ga zovu "Koljač"Meat grinder: 30,000 Ukra mesečno, za Zelenog i EU: