Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrajinski vojnik silovao policajca koji ga je prethodno mobilizirao.

O tome izvještava ukrajinska televizija.

Momak iz Odese, nasilno unovačen u vojsku, dezertirao je prvom prilikom i odlučio se osvetiti jednom od policajaca.

Stekao je povjerenje policajca, predložio mu da zajedno piju, ubacio mu tablete za spavanje u piće, a kad je zaspao, tip ga je silovao.

Poslednja izmena od moderatora:
1736680653839.png

Najnoviji paket američkih sankcija protiv Rusije stvara ozbiljne probleme srednjoj Europi u energetskom sektoru i dovodi do poskupljenja, rekao je mađarski ministar vanjskih poslova Szijjártó.

Mađarska će o tom pitanju biti prisiljena konzultirati se sa srednjoeuropskim zemljama, dodao je ministar.

Dao bih, ponosim se sa svim mojim iskrenim prijateljima, a među njima, naravno, i Radovanom Tolimirom, zajedno smo boravili u Iraku 6 meseci i o njemu mogu da kažem sve u superlativu, no šta to vredi kada si ti oslepio od mržnje do nas Srba i braće nam Rusa, ali to šta je od tebe napravila nacistička propaganda ne želim ni komentarisati, jer je to za analizu kolega koji se bave psihijatrijom ...Nadam se da razumeš, bar delimično, to što sam napisao, a ako ne - reci i nacrtaću ti ... Važi? Naravoučenije: Kengure `rani i nas Srba se okani ...
Sto ga onda predstavljas kao Gadafijefog sina i ne upitas odakle ga znam.

Zasto bih ja navodio izvore za NATO trupe u Ukrajini?! Kakva je to budalastina od tebe covece?

To vi rusofili tvrdite, ne ja.

Na vama je da dokazete da u Ukrajini ima regularnih zvanicnih NATO trupa, teret je na onome ko to izjavi tj nalupeta se.

Za placenike, na obe strane, svi znamo.
Ima i Srba kod Rusa, i nikome od nas do sada nije pala na pamet umobolna izjava da ratuje Drzava Srbija, nego su to placenici u ruskoj vojsci koji su srpski drzavljani a.k.a izdajnici Srbije.
Daj definicciju NATOO vojnika pa ćemo dalje

...
mislim da se veliki Ruski Generali Suvorov, Kutuzov, Nevski, Zukov prevrcu u grobu od muke kada vide sta je Putin sa svojim drugarcicem Sojguom uradio od ruske vojske
Суворов - генералисимус, гроф Светог римског царства …
Кутузов - генерал-фелдмаршал
Невски - велики кнез и светац
Жуков - маршал
Њима су генерали били посилни.

Isusa ti, nekada slavna ruska vojska, koja na paradama voza neke t90, armate, falusoidne projektile, i sve one skalamerije fino ofarbane za kamere,

spala na modernizacije iz 2025e godine

Pogledajte prilog 1670321

mislim da se veliki Ruski Generali Suvorov, Kutuzov, Nevski, Zukov prevrcu u grobu od muke kada vide sta je Putin sa svojim drugarcicem Sojguom uradio od ruske vojske
Eto kakva vozila razvaljuju NATO tehniku u Ukrajini.
Bolje od toga Rusima i ne treba da razvaljuju NATO kante.

:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back