Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vjecnaja pamjat za brata ! Pomolite se Gospodu za nase brata u Hristu Bratislava!

Ovo je moja molitva

Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, upokoj dusu raba tvojega Bratislava

Smiluj mu se gresnom, oprosti mu svaki greh voljni i nevoljni, ucinjen recju, mislju, delom, svesno i nesvesno i otvori mu vrata carstva Bozijeg. Amin.

Da, bio sam u pravu. Vrlo loše. Ti si indikator na skali od loše do crnje ne može. Šta misliš gde ste?
Evo sad će da čuješ
IMG_0060.jpeg

808 miljona pristaša multipolarnog sveta... dead.

Isusa ti, nekada slavna ruska vojska, koja na paradama voza neke t90, armate, falusoidne projektile, i sve one skalamerije fino ofarbane za kamere,

spala na modernizacije iz 2025e godine

Screenshot 2025-01-12 080119.png

mislim da se veliki Ruski Generali Suvorov, Kutuzov, Nevski, Zukov prevrcu u grobu od muke kada vide sta je Putin sa svojim drugarcicem Sojguom uradio od ruske vojske

Isusa ti, nekada slavna ruska vojska, koja na paradama voza neke t90, armate, falusoidne projektile, i sve one skalamerije fino ofarbane za kamere,

Pogledajte prilog 1670321

mislim da se veliki Ruski Generali Suvorov, Kutuzov, Nevski, Zukov prevrcu u grobu od muke kada vide sta je Putin sa svojim drugarcicem Sojguom uradio od ruske vojske
I sa tim uzmu 30% ukraine, a protiv amerike, nato, evrope, milijardi, abramsa, celendzera, leopard, f16, himarsa, patriota.

:hahaha: :hahaha:

Ne daj Boze da upotrebe Rusi nesto savremenije

sta god da imaju gaze citav NATO pakt kao volove u kupusu ih deru

Zivela Rusija! Zivela Srbija!

Volodimir Zelenski ponovo objavljuje informacije o navodno zarobljenim severnokorejskim vojnicima

Međutim, uz fotografije boraca, on je na svojim društvenim mrežama objavio i vojnu kartu zarobljenog vojnika na kojoj piše „Republika Tuva“.

Po svemu sudeći, ruski region Tuva je nekako postao deo Severne Koreje.

:hahaha: :hahaha:

Pogledajte prilog 1670327

Pronadji ovde drzave cclanive nato pa saberi
pronasao sam samo NATO Srbiju i Crnu Goru
ali pise gore strani placenici, Rusi lepo jasno i vrlo precizno kazu da su to strani placenici
jel tvrdis da Rusi tu lazu mozda?

probaj da koristis google translate, ili neki slican program, nije sramota koristiti recnik. uopste nije sramota, i ja koristim recnik, niko ne zna sve jezike.

nego daj neku drugu tabelu ako imas, ali u kojoj pise spisak NATO trupa, voljan sam da diskutujem na bazi istine, ne na bazi sputnjik, informer i srbin info sizofrenih cepanja

imamo jednog Tixomira na forumu, molim te nemoj i ti ko on. sramota je.

Ima Rusija još materijala za ratovanje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back