Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomogose li one moje donirane jabuke ukrajincima?
Napreduju li na frontu?
Kakvo je stanje?
Donirao si jabuke? Čuo sam da su sada novi ukrajinski strategijski planovi bazirani na tvojoj donaciji, "Operacija Jabuka".

Ako misliš da je tvoj doprinos bio ključan, možda bi trebao dobiti Nobelovu nagradu za mir… ili barem barem Nobelovu nagradu za vođenje trgovine voćem. U svakom slučaju, daj slobodno obavijesti Ukrajinu da je tvoja jabuka, ujedno, i novo najmoćnije oružje u njihovom arsenalu.

Moj odgovor možeš komotno isčitati iz mog prethodnog odgovora, a za sve dodatno, Google.

Kad govorim o SSSR-u, to nije bježanje od stvarnosti, nego priznavanje da je cijeli sustav bio neslavno povezan s prošlim režimima, a Rusija ga danas pokušava oponašati, s jednakim, ali moderniziranim pristupom. Onda kad dođe do loših stvari koje su nastale u tom sustavu, "samo Rusi" nose teret, jer tko je sada na čelu tog istog naslijeđa?
Sklon si teoretisanju i , na zalost, demagogiji.
Ne znas odgovor na konkretno pitanje, ali znas sta bih ja odgovorila...
Slicno kao sa Ratkovom i Slobinom ulicom...u jednom trenutku, kada nemas argumentaciju, prenebegnes najvazniji deo necijeg posta i pokrenes diskusiju u drugom pravcu.
Ti odlucujes sta, ko i koliko bastini...ma, idi begaj

20250403_113343.jpg

Sklon si teoretisanju i , na zalost, demagogiji.
Ne znas odgovor na konkretno pitanje, ali znas sta bih ja odgovorila...
Slicno kao sa Ratkovom i Slobinom ulicom...u jednom trenutku, kada nemas argumentaciju, prenebegnes najvazniji deo necijeg posta i pokrenes diskusiju u drugom pravcu.
Ti odlucujes sta, ko i koliko bastini...ma, idi begaj
Uf tko se javio :lol:
Ti dobro znaš moj odgovor, ali se praviš luda.

I super, teoretiziranje i demagogija, to je tvoj odgovor na sve. Kad ti ponestane argumenata, jedino što preostane je zvati sve teorijama i demagogijama jer očito ne znaš što s njima. A to da "prebacujem temu", ja nisam onaj tko bježi od odgovora, to si ti koja kad zagusti uvijek skrećeš u neku drugu priču. I da, to što ti odabireš šta će tko baštiniti jasno pokazuje da si stručnjak za biranje samo onog što tebi paše, a ostatak ignoriraš. Najlakše je biti pametan kad izbjegavaš stvarnu raspravu. Adio :)

Uf tko se javio :lol:
Ti dobro znaš moj odgovor, ali se praviš luda.

I super, teoretiziranje i demagogija, to je tvoj odgovor na sve. Kad ti ponestane argumenata, jedino što preostane je zvati sve teorijama i demagogijama jer očito ne znaš što s njima. A to da "prebacujem temu", ja nisam onaj tko bježi od odgovora, to si ti koja kad zagusti uvijek skrećeš u neku drugu priču. I da, to što ti odabireš šta će tko baštiniti jasno pokazuje da si stručnjak za biranje samo onog što tebi paše, a ostatak ignoriraš. Najlakše je biti pametan kad izbjegavaš stvarnu raspravu. Adio :)
Da se vratimo na početak.
Ja napisah konkretan dokaz da razmena 909:43 nije "ruska skaska", nego da je potvrđeno od strane zvaničnih ukrajinski organa. Ti na to odgovaras da je "logično" da gine više Rusa na njihovoj teritoriji. Pitam te za konkretan dokaz, koji ti ne daješ, ali u svojoj elaboraciji stižes do Cernobija.
Ja sam ta koja menja temu?
Ovo ti ne bi prošlo ni na sastanku odeljenske zajednice VI - 2.

Ja napisah konkretan dokaz da razmena 909:43 nije "ruska skaska", nego da je potvrđeno od strane zvaničnih ukrajinski organa. Ti na to odgovaras da je "logično" da gine više Rusa na njihovoj teritoriji. Pitam te za konkretan dokaz, koji ti ne daješ, ali u svojoj elaboraciji stižes do Cernobija.

Па добро. Човек нема аргументе али има вишак емоција. Мало му се врти у глави при помену Руса и Русије. Шта ћете. Инерција.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2025/04/2/7505619/

Eto samo čekam da mi sad dođeš na volej.

I ne znam da li EU može da Rusiju natera na mir.
To je upravo poanta, EU možda ne može direktno natjerati Rusiju na mir, ali definitivno može poduzeti mjere koje bi stavile dodatni pritisak na Rusiju, bilo ekonomskim sankcijama, političkom izolacijom ili podrškom Ukrajini. EU ima dovoljno alata da pokaže da ovakvo ponašanje neće biti tolerirano. Bez jasnog odgovora i akcije, agresorima samo dopuštamo da nastave bez ikakvih posljedica.

To je upravo poanta, EU možda ne može direktno natjerati Rusiju na mir, ali definitivno može poduzeti mjere koje bi stavile dodatni pritisak na Rusiju, bilo ekonomskim sankcijama, političkom izolacijom ili podrškom Ukrajini. EU ima dovoljno alata da pokaže da ovakvo ponašanje neće biti tolerirano. Bez jasnog odgovora i akcije, agresorima samo dopuštamo da nastave bez ikakvih posljedica.
Da,ali koliko vidim EU pomaže Ukrajini što nije dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back