piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.583
Ruski moral opet dolazi do izražaja..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je bio vaš referendum?Isto ratno stanje bilo,zar ne?to je problem rusije ali po medjunarodniom pravu taj referendum je nistavan, organizovale ga okupacione snage u sred rata![]()
cak ni putin ne veruje u taj referendum![]()
![]()
Ko sad da ukrajina "organizuje" referendum u kurskoj oblasti, postavi naoruzanog vojnika pored svakog izbirackiog mjesta....![]()
na isti nacin su legitimni i kosovski i presevski referendumi
I 1% je dovoljno za vas RuseSolc kaze da Nemacka nema para za 5% budzeta za vojsku.
Da ih izvrnu naopacke nema ni cvonjka vise.
2% je maksimum.
Eto, a hrvati se bili ponadali.
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/92919/solc-odbio-trampa-to-je-previse/vest
Ruski moral opet dolazi do izražaja..
Sad se pravdaš ali proteklih 22 godine si koristio Putina za PFP (profilnu sliku)Koje nas Ruse.
Ja nisam Rus.
Ostade od el ej-a samo pepeo
Ако ми је ишта остало у глави из војске и рата - што дуже траје то горе. Боље је изгубити битку него вријеме. Најважнији фактор рата ако су сви фактори једнаки.
Ajde, neću te cipelariti dok si u knock downu, nisam nasilnik.Zato sto bi ti, kako si sam rekao - "Bombardovao bibioteke i spaljivao knjige, kad bi mogao".
To jos nije vraceno, niti ponovo receno, dok se to ne vrati - tisina!
Postoje i narodi koji se žele boriti protiv okupatora, nije baš da svi odmah potpisuju kapitulaciju.Zelenski bolje da spase šta se spasiti može tako što će potpisati kapitulaciju.
Jel si siguran.Postoje i narodi koji se žele boriti protiv okupatora, nije baš da svi odmah potpisuju kapitulaciju.
Mogao je netko upoznati Putina s tom činjenicom.
USSrajina svakim danom sve manja
Džef, pazi orah!Sad se pravdaš ali proteklih 22 godine si koristio Putina za PFP (profilnu sliku)
Jesam, evo gledaj Ukrajince.Jel si siguran.
Evo čuvene riječi filoputinčadi: mitski kotloviVeli mi Jožek sa podzide da Rusi u dva kotla kuhaju 3000 nacista u Časov Jaru.
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.
![]()
Pogledajte prilog 1669366Pogledajte prilog 1669367

Mislim da je građanima Ukrajine dosta.Jesam, evo gledaj Ukrajince.
Palo im je više od nekoliko bombi na glave pa nisu digli ručice u zrak i potpisali kapitulaciju.
U redu, imaš svoje mišljenje.Mislim da je građanima Ukrajine dosta.
Slažem se i Ukrajincima i Rusima je dosta.U redu, imaš svoje mišljenje.
Ja mislim da je građanima Rusije dosta.
Pogledajte prilog 1669371
I šta ćemo s tim našim mišljenjima?
Što duže neka se koorče, da im ne ostane muškaraca ni za basket.Jesam, evo gledaj Ukrajince.
Palo im je više od nekoliko bombi na glave pa nisu digli ručice u zrak i potpisali kapitulaciju.