Frtajler
Legenda
- Poruka
- 56.406
Kotlić?Duboko u pekmezu
(Zapadno od Pokrovska)
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kotlić?Duboko u pekmezu
(Zapadno od Pokrovska)
![]()
Naređuje?ТРАМП НАРЕЂУЈЕ РЕШАВАЊЕ УКРАЈИНСКОГ КОНФЛИКТА У РОКУ ОД СТО ДАНА
Još raskinut ugovor za luku TartusKremljobotici u neverici. Instant koma.![]()
Šta zna dete šta je satelit..
Alexander Sladkov: Trump nam je prijetio dva puta u 24 sata. Bez iluzija.
Niste vi dobili ništa, već ste poraženi 1941. Kasnije vam je Staljin Hrvata Tita instalirao u Beogradu.. Ovo u pozadini bitaka koje smo dobili u Staljingradu, Voronježu, Kursku, Harkovu i Berlinu.
Marinirani ti samo za gace radis,malo malo pa pisnesRazjebali wokere na Zapadu i sada rastavljamo Rusiju
A vidi koji su došli na vlastŠto sam vam bio pisao prije godinu, dvi dana?!
Sad su upozoreni, sljedeći ruski brod će samo potonit, u eksploziji uzrokovanom kvarom.gle molim te
pirgavke se bune i jos prete
ruski brod u internacionalnim vodama a oni kazu , priblizio se britaniji i sada se zale.
UK issues warning to Putin over Russian spy ship spotted near British waters
https://www.msn.com/en-ca/news/world/uk-issues-warning-to-putin-over-russian-spy-ship-spotted-near-british-waters/ar-AA1xF4Fu?ocid=hpmsn&cvid=47277375d0c3401381e0dbc72d6eaebd&ei=14#:~:text=Defence Secretary John,Royal Navy and
Hahaha a Putin odgovorio može kraj rata ali potpuna kapitulacija Ukrajine sa gospodskim riiječnikom.Smiješni ste..."Ne želim povrijediti Rusiju. Volim ruski narod i uvijek sam imao vrlo dobar odnos s predsjednikom Putinom. Nikada ne smijemo zaboraviti da nam je Rusija pomogla pobijediti u Drugom svjetskom ratu, izgubivši pritom gotovo 60 milijuna života.
Uz sve rečeno, Rusiji, čije gospodarstvo propada, i predsjedniku Putinu učinit ću veliku Uslugu. Nagodite se sada i ZAUSTAVITE ovaj smiješni rat! SAMO ĆE BITI GORE. Ako ne sklopimo dogovor, i to uskoro, nemam drugog izbora nego staviti visoke razine poreza, tarifa i sankcija na sve što Rusija prodaje Sjedinjenim Državama i raznim drugim zemljama sudionicama.
Završimo s ovim ratom koji nikad ne bi počeo da sam ja bio predsjednik! Možemo to učiniti na lakši način ili na teži način - a lakši način je uvijek bolji. Vrijeme je za SKLAPANJE DOGOVORA. ŽIVOTI SE VIŠE NE SMIJU GUBITI!!!" poručio je Trump.
Trump poručio Putin uličnim rječnikom, da će najebat ako ne popusti, sa druge strane Putina će ta ista ulica pojest , jer će popuštanje vidit kao znak slabosti...Putinov režim je već uzdrman porazima u Armeniji i Siriji i neuspjehom trodnevne SVO u Ukrajini...