Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekam objašnjenje proruskih botova o našem „bratstvu" sa Rusijom.
Bokisha, zvani "logika i razum", opet briljira sa svojom logikom i razumom i trazi objasnjenje o "bratstvu" sa Rusijom, dok ovde navodi...
...a onda odtrci da se, toplo bratski, grli i lize ovde sa potomcima Olujasa i Bljeskasa, sa kojima je na palac u d....

Ako je tako, onda da sačekamo da Rusija dođe do Rumunije, pa da uđemo u BRICS.
Gde sam nešto tako napisao? Nema čekanja, već je vreme, kao što je naglasio gospodin Lavrov, za velike istorijske odluke...Srbija mora da se odluči da li ćemo biti robovi nacistima i fašistima sa Zapada ili ćemo se okrenuti RF, jer ona je ta koja će nam obezbediti opstanak ...

Gde sam nešto tako napisao? Nema čekanja, već je vreme, kao što je naglasio gospodin Lavrov, za velike istorijske odluke...Srbija mora da se odluči da li ćemo biti robovi nacistima i fašistima sa Zapada ili ćemo se okrenuti RF, jer ona je ta koja će nam obezbediti opstanak ...
Ma i ja sam za to, nego njegova ekselencija nije objasnila detalje tog plana.

Zar se planovi objavljuju na medijima? Vučić bi morao, što pre - to za nas bolje, da se sastane sa Putinom, dogovori se šta nam je činiti i, naravno, tek tada napraviti planove šta i kako dalje ...
Odlična ideja. Važno je samo da priđe Rusiji sa istoka, iz Kine, ili još bolje sa Severnog pola, da bi se izbegli potencijalni problemi sa dozvolama za prelet. :ok:

🤔 Немачка министарка спољних послова Аналена Бербок напустила је састанак и одбила фотографију са канцеларом Олафом Шолцом након његове одлуке да блокира нови пакет помоћи Украјини

На фотографији Шолц покушава да је заустави, али безуспешно 😁

📌 Руски гласник

Tokom jučerašnjeg raketnog napada u svrhu ispravljanja Krivog Roga, ubiVen je danski pilot ''instruktor'' F-16 Jeppe Hansen.
Jeppe je bio glup i zato je umro mlad.

GhkQYPgWEAAJBcG

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back