Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.910
Tisu misu.Šta mi napriča..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tisu misu.Šta mi napriča..
Ukri osvojili dva "kokosinjca"....al' u qrcuSmece se vadi iz naftalina, ali presusuje svakim danom.
Russian Army D-30 122mm howitzer removed from storage, December 2024 period.
![]()
Ukri osvojili dva "kokosinjca"....al' u qrcu
I opet osta Kijev pusti ruski sanak na isteku trece godine trodnevne svo.
Zato Rusi gaze na pragu cetvrte godine svo-a od par casova.![]()
Jos se nisi okupao na Krimu?
Nema veze nije ni Zelenski![]()
![]()
![]()
Jos se nisi okupao na Krimu?
Nema veze nije ni Zelenski![]()
![]()
![]()
Ponuda da 1200 rusa zeini svaki dan, se ne može odbitiBez brige kolega...ako Bog da uvek ovako "napredujete"![]()
Bitno da ste se ti i Rusi okupali u Dnjepru u Kijevu.![]()
Jagi nisi mi odgovorila na pitanje.Ponuda da 1200 rusa zeini svaki dan, se ne može odbiti
Koje je biloJagi nisi mi odgovorila na pitanje.
Ma bez brige, pre ce oni u Kijev nego ti na Krim![]()
ZAto se ukri lepo kupaju po dnjepru, neki i dalje rone, somovi uzivajuBitno da ste se ti i Rusi okupali u Dnjepru u Kijevu.![]()
Marry me JagiKoje je bilo
Slusamo to vec cetiri godine, a oni nikako ni do daci Slavjanska i Kramatorska da dodju.![]()
Slusamo to vec cetiri godine, a oni nikako ni do daci Slavjanska i Kramatorska da dodju.![]()
Ne trebaju im ti "kokosinjci"![]()
Jesu li ti rekli da moras da budes na najvise dva metra od objekta mrznje da bi delovalo?Pa da, ja zaista verujem u slanje mržnje bežično
Ne mora, sva svest je uvezana govorio je moj profesor svestiJesu li ti rekli da moras da budes na najvise dva metra od objekta mrznje da bi delovalo?
Naravno da ih placaju, niko nije toliko lud da po ceo dan pise besmislice za dzabe.Mene je blam kad citam tvoje komentare ovde...ako te neko placa ok ali mogao je zaposliti i nekoga pametnijeg, ako te niko ne placa zalim te iskreno.
Jel to pre, ili posle intervencije 2001.?Ne mora, sva svest je uvezana govorio je moj profesor svesti
Posle, neke 2012Jel to pre, ili posle intervencije 2001.?