Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide mu po planu da ruski nacisti nikada neće uništiti postojanje Ukrajine.
Ide mu po planu to da nemilosrdno uništava okupatora, nezamisliv broj ih gine na stravične načine.
A zašto? Za teritorij, vidiš li tu Putinovu ludost?
Opet ovaj isfrustrirani sa svojim dramatizacijama...

Izgubili ste, pomiri se s tim.

Dmitri Jetra Medvjedev:

Europe must be punished by all means available to us: political, economic and all kinds of hybrid means. And that is why it is necessary to help any destructive processes in Europe. Long live the aggressive pogromists on its historic streets! Long live the crowds of migrants who commit atrocities and hatefully destroy the rainbow European values! May all the disgusting faces of European bureaucrats disappear in the stream of future civil clashes!

I on nešto predstavlja u tom odronu od države?
Nezamislivo gadljiva država.

🤣🤣🤣

🇺🇸🇺🇦 Одлазећа администрација америчког председника Џозефа Бајдена је и даље уверена да је неопходно са украјинским лидером Владимиром Зеленским усагласити било какву мировну иницијативу о окончању украјинског сукоба, изјавио је координатор Беле куће за стратешке комуникације Џон Кирби.

🗣 Према његовом мишљењу, управо Украјина треба да има централно место у свим преговарачким процесима.

Он (Зеленски) треба да одреди да ли ће и када бити спреман за преговоре. Он треба да определи околности и услове, под којима ће то бити урађено, поручио је Кирби.

Demilitarizirana Ukrajina, jel?
Jeste, odavno.
Ovo je sve oruzje i osoblje drugih Nacista sirom Sveta.
Siročići ni Kursk ne mogu vratiti...
Na osnovu cega mislis da se trude? Je l' si ti opet izmislio i postavio neki tvoj izmisljeni rok do kada to mora biti ostvareno?
Pa Rusija je definicija terorizma.
Ako to misli neko ko bi bombardovao i spaljivao knjige, onda mora da je upravo suprotno.
Bokishice011-ice, palac brzo!

Процена руског ракетног потенцијала од стране Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине пре две године
IMG_20241227_220933_218.jpg

Ide mu po planu da ruski nacisti nikada neće uništiti postojanje Ukrajine.
Ide mu po planu to da nemilosrdno uništava okupatora, nezamisliv broj ih gine na stravične načine.
A zašto? Za teritorij, vidiš li tu Putinovu ludost?
https://www.enciklopedija.hr/clanak/nacionalsocijalizam
Meni nije teško,a i obećao sam.
nacionalsocijalizam ili nacizam (njem. Nationalsozialismus ili skr. Nazismus), ideologija Nacionalsocijalističke njemačke radničke stranke (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, akr. NSDAP), koju je izložio A. Hitler u djelu Moja borba (Mein Kampf). Kao poseban oblik fašizma, nacionalsocijalizam je nastao u Njemačkoj nakon I. svjetskog rata; Hitlerovim dolaskom na vlast 1933. prerastao je u vladajuću državnu polit. doktrinu te, koristeći se praksom surova političkog i fiz. nasilja, postao ideološkom i polit. pokretačkom osnovicom agresivne, imperijalističke politike, koja je izravno dovela do II. svj. rata. Izvori su nacionalsocijalizma višestruki, a izravnije su vezani za tešku ekonomsku i soc. krizu 1920-ih. Poratna nezaposlenost i glad, zaoštrenost klasnih sukoba, strah građanstva od komun. revolucije, oživljavanje agresivnoga pangermanizma i teške psihol. posljedice voj. poraza u I. svj. ratu, te teret velikih ratnih reparacija, svi ti razlozi zajedno doveli su do nacističkoga prevrata u njem. građanskom društvu: nacizam je postao njegova antiliberalna i antidemokratska negacija. Jezgra nacionalsocijalizma isprva su bili agresivni, revanšistički raspoloženi voj. krugovi, povezani s masovnim obespravljenim soc. slojevima, koji su utemeljili NSDAP. Ideologija nacizma integralni je nacionalizam i rasizam, naučavanje o nadmoći arijevske rase i potrebi istrjebljenja Židova, podređenost pojedinca državi i neupitna poslušnost vođama, terit. širenje. Na temelju toga nacisti su izgradili kult nepogrješivog i nedodirljivoga vođe (Führer), a neprijateljima njem. nacije proglasili su Židove, marksiste, demokrate, masone i dr.

Русија ће евидентирати чињенице о употреби токсичних хемикалија од стране Кијева против Оружаних снага Русије и цивилног становништва, саопштило је руско Министарство спољних послова.

Nepojmljivo ti je da postoji narod koji se za svoju državu bori protiv agresora?
Pa dobro, imaš svoj stav, ručice u zrak pred agresorom, moj stav je da agresora i terorista treba ubijati bilo kad, bilo kako i bilo gdje. Dronom, bombom pod autom, likvidacijom na bilo koji način.
Ali to sam ja, ti si "ručice u zrak".
To je sve Ruska zemlja. Ukro fasisti se bore da je drza okupiranom i dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back