Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja debilno objašnjenje a sami Rusi uredno se hvale sa svojim " raketnim postignućima" na civilnoj infrastrukturi u Ukrajini.
Imam ja tih partija koliko hoces...neki civili u Ukrajini imaju party.
Vrsis projekciju. To sto ti gledas ko kaze, pa to progutas i usvajas, ne znaci da i drugi rade kao ti.Znamo da je Informer prvi objavio da je Ukrajina napala Rusiju..
Na osnovu cega tako mislis?Očito si pretplatnik Informera.
Tješi se ti da SVO ide po planuTeši se još malo.
A onda bi bila fotomontaža.Ima dosta kosookih koji zive na dalekom istoku Rusije. Sigurno da ih ima i u vojsci
Valjala bi vojna knjizica ili nesto, da bi znali ko je ovaj tacno, dal je ruski ili Kimov Korejanac
Sad ide odlicno.Tješi se ti da SVO ide po planu![]()
Pa, lako je proveriti. Nepouzdan si i imas "kratko" pamcenje. Kada si shvatio da do kolapsa nije doslo, promenio si plocu i sada "nece biti lako procijeniti". Kako da te neko shvati ozbiljno?Ne znam sto sam tocno napisao, ali kao sto sam vec spomenuo, kolaps Rusije je neminovan. Kada tocno, nece biti lako procijeniti. Ali nakon sto se desi, doci ce do raspada ruskog sveta.
Bas si human. Eno, Ukrajinci trepere od srece zbog tvog subjektivnog osecaja, bas kao sto su i Rusi "jadni", zato sto ih "kremljoboti" podrzavaju.Svakako se osjećam bolje kada podržavam žrtvu a ne agresora.
Ne treba ni blizu sve unistiti. I bez razaranja su strukturalni problemi u ruskom gospodarstvu vec prilicno veliki.
Ako dodje do ocekivanog pada cijena nafte i otkacivanja Rusije sa europskog trzista plina (za godinu, dvije najkasnije) u potpunosti, te u kombinaciji sa brutalnijim napadima na vitalnu energentsku infrastrukturu i sankcije, dovoljna ce biti iskra da dodje do ekonomskog kolapsa.
Demilitarizacija Rusije ce se i dalje nastaviti i treba samo cekati kada u Ruisji nece vise biti ljudi koji su spremni da se bore za placu koju im Putin nudi. Raspirivanje seperatistickih pokreta sirom Rusije moze takodjer biti jedna dodatna poluga.
Sa pauzom za ručakJeste, i to on sam.
Blickrig nije ruski način ratovanja,to rade samo mali i jadni.Putin je rekao da može biti u Kijevu za 14 dana, samo ako poželi.
Očito ne želi
Vi na ruskoj plaći ne razumijete čisti altruizam.Bas si human. Eno, Ukrajinci trepere od srece zbog tvog subjektivnog osecaja, bas kao sto su i Rusi "jadni", zato sto ih "kremljoboti" podrzavaju.
Težiš ka besmislu, opsjeni i laži..Vrsis projekciju. To sto ti gledas ko kaze, pa to progutas i usvajas, ne znaci da i drugi rade kao ti.
Na osnovu cega tako mislis?
Veliki Rusi pametno koriste prednost u ljudstvu i tehnici ne štedeći ni jedno ni drugo.Blickrig nije ruski način ratovanja,to rade samo mali i jadni.
Ovo su ti novoprispeli proturspeli regruti iz Kolumbije. Rusi ih razbili.
Šta ti je vojska Sjeverne Koreje, uvježbani do savršenstva.
Ne boje se dronova niti malo, uredno stanu u vrstu, fali im samo strojevi korak kao na paradi.
A šta Zelenskom ide po planu ?Tješi se ti da SVO ide po planu![]()
Dzabe sa njim raspravljas,covek je filozof plus hrvat,oni i danas misle da je Staljingrad pao i da Rusi nikad nisu bili u Berlinu.
Teska dijagnoza malih Srba.
Pa vec danima vrte neke gluposti i kmece dok Rusi polako probijaju na zapad.Znas sta je meni najbolje? Ne moram ni da procitam vesti da znam sta se desava na ratistu. Dovoljno da procitam njihove komentare ovde kako cvile i pene i sve mi je jasno![]()