Radašin778
Elita
- Poruka
- 15.236
E to meni nije jasno.Da tamo još nije izbila pobuna.За сад силом мобилисани Укри циљају у погрешном правцу.
Кад пушке исправно усмјере - тад ће бити крај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to meni nije jasno.Da tamo još nije izbila pobuna.За сад силом мобилисани Укри циљају у погрешном правцу.
Кад пушке исправно усмјере - тад ће бити крај.
Zna li se koliko su Rusi uzeli km² od pocetka godine?
Pa ni sad ovi o kojima pricas ne osvajaju nista, pa ipak pricas...Kada budu krenuli u osvajanja zbog poremecaja u glavi i bolesnog ega isto cu pricati o njima.
tko ne skače moskalj...Procvat Ukro demokracije - SBU po’apsila kompletnu ekipu Deep State. Šteta ‘vakih pojaseva za spasavanje.
Pogledajte prilog 1661688
tko ne skače moskalj...nego da spomenem neke činjenice...SSSR je izgubio preko 20 milijuna ljudi u ww2 ali taj demografski gubitak je ubrzo nadoknađen zbog velikog prirasta stanovništva tj. nataliteta...danas obitelji u ukrajini imaju najčešće jedno ili dvoje djece rijetko troje...pitam se kao će sada te obitelji javno reagirati kada im se sinovi jedinci nađu pod FABOvkama...u svakom slučaju sve je to plan uništenja nacije...pogledajte npr. hrvatsku....danas im zagreb izgleda kao ispostava azije.Украјински извори извештавају да је предлог закона о смањењу старосне границе у Украјини на 18 година већ израђен и поднет Врховној ради.
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Зашто крађа замрзнутих средстава Русије неће помоћи ни Украјини ни ЗападуNe plač mala na kućnome pragu da mi vrata ne povuku vlagu...Marder
Automatski germanizator pufn-šklocni i oslonac za samostelujuce bringlaste osovinice povukao vlagu
to je ruska greška koliko i npr ukrajinska...zar ne...inače nakon što sam vidio doček Bibija u američkom kongresu i pljesak mogu samo reći...ako je u navedenim ratnim okolnostima likvidacija poljskih oficira i podoficira bila nužna a tko sam je da sudim staljinu.Ne, daleko od toga, zločin u Katinskoj šumi je za svaku osudu i Rusija ga danas osuđuje kao sopstvenu grešku ali nije ni onako kako on piše.
Znači da je kraj blizu.
Pod fabovkama su od Avdejevke,u proseku 300 komada dnevno bacaju po njima Rusi,imaju tih cuda izgleda neograniceno.tko ne skače moskalj...nego da spomenem neke činjenice...SSSR je izgubio preko 20 milijuna ljudi u ww2 ali taj demografski gubitak je ubrzo nadoknađen zbog velikog prirasta stanovništva tj. nataliteta...danas obitelji u ukrajini imaju najčešće jedno ili dvoje djece rijetko troje...pitam se kao će sada te obitelji javno reagirati kada im se sinovi jedinci nađu pod FABOvkama...u svakom slučaju sve je to plan uništenja nacije...pogledajte npr. hrvatsku....danas im zagreb izgleda kao ispostava azije.
Već su potrošili, ovo je stara vest od juna su Natovci već spustili granicu na 16 god.trebace im jos godinu dve da potrose sve od 18-25
onda sledi totalni poraz i kapitulacija NATO pakta
ove od 15 godina tesko da ce regrutovati NATO *****i

Katinska suma je samo mali deo velike svinjarije ne bih da objasnjavam jer sam siguran da znas.Ne, daleko od toga, zločin u Katinskoj šumi je za svaku osudu i Rusija ga danas osuđuje kao sopstvenu grešku ali nije ni onako kako on piše.
Pricam samo o proverenim vestima ne nasedam na lagarije i provokacije Zelenog i Malog Adolfa zasada jedino je sigurno da Rusi napreduju brzinom puza a vesti o svakom predjenom metru saznam ovde na Krsti, nije potrebno da se dodatno obavestavam.Nije ni zadnji, pa je Poljska ipak učestvovala u komadanju Čehoslovačke.
Daj sad neku vest sa fronta.
Nisam ali sam bio dovoljno naivan da osudjujem Ameriku.Aha...mora da si bio hipik u vreme rata u Vijetnamu.
Bilo je jos vise Nemaca pa to nije smetaalo Staljinu da podilazi Hitleru.Znas, u Napoleonovoj Velikoj armiji, prilikom invazije na Rusiju,pored 450.000 Fraancuza bilo je i 95.000 Poljaka.
Teska uvreda za Mileta Ronhila sto nije pozvan da nadgleda americke izbore.Ti lažeš i dalje. Posmatrači iz BiH su nadgledali izbore u Rusiji a ko je nadgledao izbore u SAD od stranih posmatrača?
Ko??!!

Azijata mozes videti vise u Moskvi, nisu Neplaci vec oni iz "stanova"tko ne skače moskalj...nego da spomenem neke činjenice...SSSR je izgubio preko 20 milijuna ljudi u ww2 ali taj demografski gubitak je ubrzo nadoknađen zbog velikog prirasta stanovništva tj. nataliteta...danas obitelji u ukrajini imaju najčešće jedno ili dvoje djece rijetko troje...pitam se kao će sada te obitelji javno reagirati kada im se sinovi jedinci nađu pod FABOvkama...u svakom slučaju sve je to plan uništenja nacije...pogledajte npr. hrvatsku....danas im zagreb izgleda kao ispostava azije.