Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta mislite, jel se pokajao kad je krenuo u Ukrajinu bez vize i bez prijavljenog oružja i dozvole?

Screenshot_20241222_145402_X.jpg

95% kao donja granica mi je sasvim dovoljna. Je li to vise, ne igra nikakvu ulogu.

Bitno je da upravo mrskom zapadu zahvaljujete manje vise sva postignuca modernog doba. I parazitirate na njima.
Nista nam dzabe nisu dali, pa nema razloga da zahvaljujemo.
Zakljucujem da bi ti o svemu naglabao, samo ne o situaciji na terenu. Tvoje pisanje se svodi na "sta bi bilo, kad bi bilo". Po tebi, u Nemackoj cvetaju ruze, ali se to "cvetanje" ne odrazava na kumulativnu stopu rasta EU, Putin je jos pre dve godine svrgnut, Ukrajina buja od ratnog potencijala, ekonomski je isplativije kupovati gas iz Meksika i Konga od onog is "susednog dvorista"...jednom recju, nikada nisi napisao da se vasa, briselska Evropa, malo zanela kada je krenula u sve ovo. Stoga...tvoje presipanje iz supljeg u prazno nije inspirativno.

PRVI veštački satelit,prvu stalno naseljenu stanicu u svemiru su napravili Rusi! Malo li je?Hoćeš dalje? Periodni sistem elemenata,helikopter,tv,transformator,sintetički kaučuk,jurišna puška,sijalica(Aleksandar Lodigin),galvanska baterija,električni luk(Koristi se u procesu zavarivanja metala),trofazni sistem napajanja,nuklearna elektrana,elektromagnetni telegraf,videorekorder,torpedo,minobacač,vojna maska sa filterom na ugalj,anestezija,gipsani povez,transplatacija organa,model veštačkog srca,bajpas.
l HARAŠO?
Jurišna puška, misliš na Kalašnjikov? Pa ni on nije baš originalan izum. Pre će biti dobra i unapređena kopija.

Nista nam dzabe nisu dali, pa nema razloga da zahvaljujemo.
Zakljucujem da bi ti o svemu naglabao, samo ne o situaciji na terenu. Tvoje pisanje se svodi na "sta bi bilo, kad bi bilo". Po tebi, u Nemackoj cvetaju ruze, ali se to "cvetanje" ne odrazava na kumulativnu stopu rasta EU, Putin je jos pre dve godine svrgnut, Ukrajina buja od ratnog potencijala, ekonomski je isplativije kupovati gas iz Meksika i Konga od onog is "susednog dvorista"...jednom recju, nikada nisi napisao da se vasa, briselska Evropa, malo zanela kada je krenula u sve ovo. Stoga...tvoje presipanje iz supljeg u prazno nije inspirativno.
Nikada nisam rekao da Njemackoj aktuelno cvjetaju ruze, samo da razlozi za to nisu rat i sankcije. Ni to da rat ne kosta ama bas nista. To nikad nisam tvrdio. Samo to da se isplati platiti tu cijenu da bi se Rusija bacila na koljena.

Ovo ostalo naravno nije odgovor na moje pitanje i ne mijenja cinjenicu da globalni jug parazitira na tehnologiji koju im je zapad ustupio.

Oskar Dženkins, klokan iz Australije
Istovremeno je učitelj u Kini, vojnik, student biologije (psihološke, anatomske biologije jbmliga) u Australiji
Živi u Australiji i Ukrajini, želi da pomogne Ukrajini.........
Ne znam zašto se zamajavaju sa njim, mutljavina i lažov kao Đura

Jao ovo sam vec gledao ima i na telegramu,meni je to odvratno znam da su te stvari u ovakvim situacijama jos gadnije par samara je nista ali licno su mi bas gadne te stvari

Nikada nisam rekao da Njemackoj aktuelno cvjetaju ruze, samo da razlozi za to nisu rat i sankcije. Ni to da rat ne kosta ama bas nista. To nikad nisam tvrdio. Samo to da se isplati platiti tu cijenu da bi se Rusija bacila na koljena.

Ovo ostalo naravno nije odgovor na moje pitanje i ne mijenja cinjenicu da globalni jug parazitira na tehnologiji koju im je zapad ustupio.
Vec napisah da vrtis u krug jedno te isto.
Zamolicu te za tvoju definiciju "globalnog juga", jer si malopre napisao da Mi parazitiramo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back