piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.543
Da naravno manjak Rusa se ne osjeti niti malo..to mene ne interesuje.....
cinjenica je da ukraina svakim danom gubi sve vise teritorije
i to je ruska pobeda
cao cao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da naravno manjak Rusa se ne osjeti niti malo..to mene ne interesuje.....
cinjenica je da ukraina svakim danom gubi sve vise teritorije
i to je ruska pobeda
cao cao
Koji moji? Brži breЗбог тога твоји спуштају доњу границу на 18 година, је ли тако?
Mislim da mnogi nisu svesni da je reč o dugoročnim procesima i da dinamiku među velikim silama umnogome određuje ekonomija.Сукоб у Украјини окренуо се против Сједињених Држава и подстакао уништење америчке хегемоније – бивши саветник шефа Пентагона, пуковник Даглас Мекгрегор.
„Вашингтон више не може да покушава да наметне Американце или Англоамериканце предвођене САД хегемонију над остатком света. Остатак света то не жели. Искрено говорећи, ни самим Американцима то не треба. Дакле, хегемонија ће се урушити, урушити, а сукоб Русије и Украјине ће убрзати овај процес“, сигуран је Мекгрегор. По његовом мишљењу, руководству САД долази крај због „финансијске пропасти”.
„Разговарамо о томе колико, 30 или 31 трилион долара државног дуга?
Налазимо се у истој позицији као и Велика Британија 1947. године, када је после Другог светског рата однос дуга према БДП-у био 240 одсто“, рекао је он.
Pogledajte prilog 1660783
tvoja matrica se rusi , nisu te isprogramirali da razmisljas van okvira ciljanog sadrzajaDa naravno manjak Rusa se ne osjeti niti malo..
Misljenje nekoga ko zna kako je prosla Hirosima, 5 godina pre nego sto se uopste i rodio.To je jasno celom svetu ukljucujuci i Ruse sem Putinovim brabonjcima.
Na osnovu cega to tvrdis?To je jasno celom svetu
Na osnovu cega to tvrdis?ukljucujuci i Ruse
Ko su ti?Putinovim brabonjcima.
A koliko je to koštalo Ruse?
Ginu tamo strahovito.
Nije iskustvo, empatija.eto još.jednog sa bolnim iskustvom
vidi se po opisu da si sve to prošao samNije iskustvo, empatija.
И наравно, сваком нормалном човеку је жао што је изгинуло много људи који су могли да допринесу развоју свог друштва и своје државе а такође и огроман број инвалида који такође неће моћи у пуном капацитету радити и доприносити и ( ружно је рећи али је истина) биће до краја живота на терету друштву/држави.Ginu, ginu svuda, ali ginu i Ukrajinci i na žalost po njih u značajno većem broju.
Imajući u vidu da je Rusa 5x više jasno je kome ova računica manje odgovara.
Uostalom, jasno je da se ova priča privodi kraju i uskoro će i brojevi biti obelodanjeni. Ruski gubici su jako veliki a Ukraj8nski su zapanjujući. Slobodno zapiši ovo negde i citiraj me kad dođe vreme za podvlačenje crte.
Ne, ja sam od onih sto uce na tudjim greskama.vidi se po opisu da si sve to prošao sam
To samo u teoriji, i to kad ides od pretpostavke da se radi o ratu za fizicki opstanak i da ce se svih 140 milijuna Rusa boriti.Ginu, ginu svuda, ali ginu i Ukrajinci i na žalost po njih u značajno većem broju.
Imajući u vidu da je Rusa 5x više jasno je kome ova računica manje odgovara.
Uostalom, jasno je da se ova priča privodi kraju i uskoro će i brojevi biti obelodanjeni. Ruski gubici su jako veliki a Ukraj8nski su zapanjujući. Slobodno zapiši ovo negde i citiraj me kad dođe vreme za podvlačenje crte.
Od drveta ne vidis sumuTo samo u teoriji, i to kad ides od pretpostavke da se radi o ratu za opstanak i da ce se svih 140 milijuna Rusa boriti.
U praksi vecini Rusa je ovaj rat potpuno nebitan, jer znaju da im jedina opasnost za zivot prijeti upravo ako odu u Ukrajinu. Ne kazem ni da su svi Ukrajnci motivirani da se bore ali u svakom slucaju su blize desavanjima, i mnogima je rat fizicka prijetnja za njih, njihove obitelji i imovinu, tako da je motivacija da krenu u rat sigurno mnogo veca.
U biti Ukrajinci samo moraju da neutraliziraju onaj "pool" Rusa koji su dovoljno ludi da se bore za novac, i nakon toga ce Putin imati ogromne probleme da mobilizira nove ratnike. Dodatna negativna okolnost za Ruse je ta sto im je gospodarstvo pregrijano do te mjere da bi doslo do kolapsa ukoliko bi Rusi povukli veci broj ljudi sa trzista rada. Ukrajina u najgorem slucaju moze biti financirana u potpunosti od strane zapada.
I Rusa nije 5 puta nego u najboljem slucaju 3,5 vise, isto kao sto je i Srba sva puta vise od Hrvata pa im to opet nije pomoglo da odrze RSK- a u zivotu.
Od drveta nevidis sumu.
To samo u teoriji, i to kad ides od pretpostavke da se radi o ratu za fizicki opstanak i da ce se svih 140 milijuna Rusa boriti.
U praksi vecini Rusa je ovaj rat potpuno nebitan, jer znaju da im jedina opasnost za zivot prijeti upravo ako odu u Ukrajinu. Ne kazem ni da su svi Ukrajnci motivirani da se bore ali u svakom slucaju su blize desavanjima, i mnogima je rat fizicka prijetnja za njih, njihove obitelji i imovinu, tako da je motivacija da krenu u rat sigurno mnogo veca.
U biti Ukrajinci samo moraju da neutraliziraju onaj "pool" Rusa koji su dovoljno ludi da se bore za novac, i nakon toga ce Putin imati ogromne probleme da mobilizira nove ratnike. Dodatna negativna okolnost za Ruse je ta sto im je gospodarstvo pregrijano do te mjere da bi doslo do kolapsa ukoliko bi Rusi povukli veci broj ljudi sa trzista rada. Ukrajina u najgorem slucaju moze biti financirana u potpunosti od strane zapada.
I Rusa nije 5 puta nego u najboljem slucaju 3,5 vise, isto kao sto je i Srba sva puta vise od Hrvata pa im to opet nije pomoglo da odrze RSK- a u zivotu.
Jedini koji zivi u deluzijama si ti koji je ocito uvjeren da Rusi ovaj rat posmatraju isto kao i otadzbinski rat u kojem su Njemci krenuli da fizicki uniste sovjetski narod pa su se svi onda digli u obranu. Dok je u ovom slucaju to potpuno drugacije i ne postoji nikakva veca podrska ruskog naroda da se bore za Ukrajinu.Nemam ja nameru da se raspravljam sa tobom, to je davno izgubilo svaki smisao.
Citiraj me slobodno kada se sve ovo uskoro bude privelo kraju pa ćemo videti ko je bio u pravu a ko u zabludi.
U međuvremenu nastavi da konstruišeš svoje deluzije i da ubeđuješ sebe da su istinite
Imas problem, jer donosis zakljucke posmatrajuci sve iz svoje, zablje perspektive.To samo u teoriji, i to kad ides od pretpostavke da se radi o ratu za fizicki opstanak i da ce se svih 140 milijuna Rusa boriti.
I Rusa nije 5 puta nego u najboljem slucaju 3,5 vise, isto kao sto je i Srba dva puta vise od Hrvata pa im to opet nije pomoglo da odrze RSK- a u zivotu.
Ne, nego mi je jasno da bi Rusi objesili Putina na crvenom trgu ukoliko bi pokusao da nasilno mobilizira jos milijun Rusa za rat u Ukrajini.Imas problem, jer donosis zakljucke posmatrajuci sve iz svoje, zablje perspektive.
недеља, 22. децембар 2024. |
Tebi je jasno...sta ce mu jos milion Rusa u Ukrajini? Postavis neku banalnu pretpostavku i onda gradis svoje teorije, ne bi li nekoga fascinirao svojim poznavanjem ekonomije...Polazna tacka ti je falicna, tako da tvoje dalje raspredanje na tu temu gubi smisao.Ne, nego mi je jasno da bi Rusi objesili Putina na crvenom trgu ukoliko bi pokusao da nasilno mobilizira jos milijun Rusa za rat u Ukrajini.
Neovisno od toga sto bi mu i ekonomija u tom slucaju krahirala. I ovako su na korak od hiperinflacije, a povlacenje veceg broja radne snage u rat bi dodatno napravilo pritisak na cijene.
Lepo je Medvedev rekao da je ovo srednji prst zapadu.Putin na razini deserogodišnjaka, čija ćuna je veća.
Klasičan kompleks velikog vođe niskog rasta![]()