- Poruka
- 76.574
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sećaš se tada bila velika euforija i ekstaza u moskvi, a ponosni otac pokojnog putina - lukašenko dao svoju admiralsku uniformu na kemijsko čišćenje i zakazao termine kod zubara i pedikira povodom grandiozne pobjedničke parade u kijevuPa to je skoro 20222
ako mozete da se strpite dok tramp preuzme, znate, mi ameri bismo izasli iz nafo patke tadaPredstavnik Rusije u UN : Imamo legalno pravo da udarimo na NATO pakt!!!
Verovatno zbog toga Ameri pritiskaju Ukrajince da snize starosnu granicu za mobilizaciju na 18 godina.Toliko sirotih Rusa zagine do doručka.
Cca 1500 svaki dan
E, da, sta bi sa onim mojim pitanjem, jel maca pojela jezik.Русима је битно какав такав мир да направе сад, а за рају их брига и да спадну на испод садашњих 100М...
Иду војно до краја, фаталистички, и то им је пут у сигурну пропаст коју дуго чекамо у Европи...

I? Sta stim?Nikad jača Rusija koja je izbjegla sve sankcije, trgovine sve praznije, dolar najtraženija roba, na ulici se već prodaje za 160 rublji.
I? Sta stim?Čim je Rusija sa Kazahstanom dogovorila trgovinu u domaćim valutama i izbjegavanje dolara, krahirala rublja i prema tengi.
Нијесам мислио на то (али и то стоји). Већ те то ***** види и онда си наебао (могу те убити тенком, ПТ ракетом, дроном, ручном бомбом, пјешадијском ватром и на три милиона други начина). Прије тога је било "ако погоди", така срећа...Sve je to ok ali ne spavaju ni jedni mi drugi i jedino i drugi prave protiv mere Ja sta sam primetio zadnjih pola godine je da su ometanja velika i da dosta tih napada dronovima zadnju deonicu voze na slepo ..Nebi se počeo forsirati toliko ovaj na kabl da je to jos uvek tako efikasno .To što ima snimaka ne znaci da je pravilo .. Mozda ono ispale 100 da bi dobili pogodak a možda 10 a možda samo jedan. Ovaj na opticki kabl ako ga ne skineš puskom najebo si slika ko mleko do pred sam cilj..
Mene strah da će napasti UkrajinuA ništa, otkazuje se nuklearna apokalipsa do daljnjeg.
Rusi povlače nove crvene linije, samo da se dogovore koliko atacms-a je do nove linije.
Ne, nego su ovi drugi izvestaju mnogo vise verodostojniji, pratio malo neko vreme te neke Ruske izvestaje i nema tu neke velike magalomanije, pominju se nekoliko stotine eliminisanih Ukrajinskih vojnika, poneki put i vise 500, 600 i vise.Toliko sirotih Rusa zagine do doručka.
Cca 1500 svaki dan

Ode još jedan s-400Gdje je dokaz da je uništen?
![]()
Mene strah da će napasti Ukrajinu

Of kors