Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Русима је битно какав такав мир да направе сад, а за рају их брига и да спадну на испод садашњих 100М...

Иду војно до краја, фаталистички, и то им је пут у сигурну пропаст коју дуго чекамо у Европи...
E, da, sta bi sa onim mojim pitanjem, jel maca pojela jezik. :aha:

Sve je to ok ali ne spavaju ni jedni mi drugi i jedino i drugi prave protiv mere Ja sta sam primetio zadnjih pola godine je da su ometanja velika i da dosta tih napada dronovima zadnju deonicu voze na slepo ..Nebi se počeo forsirati toliko ovaj na kabl da je to jos uvek tako efikasno .To što ima snimaka ne znaci da je pravilo .. Mozda ono ispale 100 da bi dobili pogodak a možda 10 a možda samo jedan. Ovaj na opticki kabl ako ga ne skineš puskom najebo si slika ko mleko do pred sam cilj..
Нијесам мислио на то (али и то стоји). Већ те то ***** види и онда си наебао (могу те убити тенком, ПТ ракетом, дроном, ручном бомбом, пјешадијском ватром и на три милиона други начина). Прије тога је било "ако погоди", така срећа...

1732735570133.png

1732735591851.png

Toliko sirotih Rusa zagine do doručka.
Cca 1500 svaki dan
Ne, nego su ovi drugi izvestaju mnogo vise verodostojniji, pratio malo neko vreme te neke Ruske izvestaje i nema tu neke velike magalomanije, pominju se nekoliko stotine eliminisanih Ukrajinskih vojnika, poneki put i vise 500, 600 i vise.

Ukrajinci vec jedno minimum godinu dana svaki dan kao eliminisano minimum oko 1000 Ruskih vojnika, bez obzira na intezitet i aktivnost raznih frontova.

Glupost, ispalo bi da su eliminisali za godinu dana oko 350.000 Ruskih vojnika, plus ranjeni, plus brojevi od pocetka rata, i to ispada koliko 600, 700, 800 hiljada eliminisanih i jos ko zna koliko ranjenih.

A i dalje ne postoji opsta mobilizacija u Rusiji, i hvatanje ljudi kao kerova u Ukrajini, sa tendecijom stalnog smanjivanja starosne dobi mobilizacije, i preusmeravanjem neke pozadinske vojske na front.

Криви Рог, добровољна мобилизација. Чак су почели да користе оружје

🇺🇸🇷🇺🇺🇦🏴 Трамп је номиновао Кита Келога за место специјалног изасланика САД за Украјину и Русију

Кит Келог је раније говорио о томе како нова америчка администрација треба да гради контакте са Руском Федерацијом. Према његовом мишљењу, све почиње од личних односа, а не од увођења санкција, он је у јуну 2024. предложио и своју верзију мировног плана у Украјини, према којој ће Кијев наставити да добија оружје само ако почну преговори.

Москва ће, према Келоговом плану, бити упозорена на јачање подршке Украјини у случају било каквог руског одбијања да преговара. Током мировних преговора мора се постићи прекид ватре на основу „преовлађујућих линија фронта“.

GdaPI7VXAAAqMUi

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1861832881477128585 - 7:02 по подне · 27. нов 2024.)

Siroti pogubljeni Dugin.
Pajac bio, pajac ostao.

"Sanctions were a blessing in disguise in that they reduced Russia’s dependence on the West, boosted its domestic production and developed its industrial sector."

:lol:
Jesam li rekao, da su Rusi znali koliko su dobre sankcije, davno bi ih sami sebi udarili!
:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back