Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odličan post, pokazuješ svu svoju mentalnu raskoš.
Evo keks, zaslužio si 🍪
Tvoja mentalna "raskos" je vec notorna na Krstarici....prvo, u jednom ovakvom ratu ti ocekujes istinu od zaraćenih strana, a drugo, kako Ukri lazu, Rusi su za njih oličenje nevinosti....ali kao sto rekoh, to te ne smeta u daljem prosipanju vlastitih gluposti....

ovo , nisu iz sadasnjih toka dogadjaja , to su sve oni koji su na pocetku SPO , morali da odu iz svojih ..i otisli za Rusiju.
mi svi znamo da , je veoma veliki broj stanovnika ruskoga jezickoga govora , sklonjeno u Rusiji.
sada, kada je i obnova , svih delova Donbasa, normalno je da se vracaju u svoje stanove ili u stanove koji su im dodelili.
Sretno im bilo duse napacene.

На који начин објаснити то да Русија има и вишка горива а да руски пилоти једва саставе 80 сати лета у години (довољно да знаш полетити и спуштити се и јако мало штадруго)? :eek:
Cuvaju avione jer se lako kvare, govorio neki pilot pukovnik o tome, slicno tome ja sam posle 50-ak ispaljenih metaka poslat na madjarsku granicu 68. Srecom nije zaratilo.

Ali je Alfa Mužjak kmečao oko dozvole USA, pirgavih i francuza da s njihom oružjem rokaju po Rusiji. :think:
Kakoto, kakoto?
Malo si mi se zapetljala, ne ide baš ni najprimitivnija logika.
Rusi ne kmeče. Oni upozore, a tko ne shvati od prve, daju mu se instrukcije na njihovu teritoriju.

Tko rukuje američkih, britanskim i francuskim oružjem?

Humanitarci. :mrgreen:

To je danas najopasniji posao na svijetu.

Evo Agafja te podrzava, trebali biste vas dvoje organizovati referendum u Srbiji i Hrvatskoj kao Rusi na ukrajinskom Krimu na kojem ce te podeliti Madjarsku onako pola, pola, kakve veze ima sto je to druga drzava.
Poredjenje nije dobro.krim je ranije pripadao Rusiji imao njihovu etnicku grupu i plus intetes oko baza mornarice etc.ni mi ni hrvati nikada nismo vladali madjarskom niti nas ima tamo osim simbolickog broja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back