febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne razumeš pitaj nekog starijeg da ti objasni. Bilo je već postova o tomeDi se upinje, kaj propuštam
Zanima ih zašto interkontinentalnom raketom gađaš ono šta možeš pogoditi haubicom
I ja sam vidio jučer u 3 ujutro roze slonoveMisteriozni dronovi viđeni iznad tri američke baze u Britaniji
![]()
Help Help
Poseti psihijatra, nek ti @Bokisha011 da kontakte, on je tamo stalan pacijentI ja sam vidio jučer u 3 ujutro roze slonove
cujem da se Pentagon slozio da se Ukrajini isporuci JASSM
na Putinove linije se nije zapisao samo ko je zurio na voz
Prekretnica u SVO broj 7477-a
Ne odnosi se sa omalovazavanjem prema ukrajinskom Pivdenmašu. Tebi je mozda kokosinjac, ali Ukrajincima se crce pocepalo na 6 delova.Znači Putin ispalio interkontinentalnu raketu u susjednu državu i roknuo par kokošinjaca
![]()
јел ти знаш где је Липецк
nekad je bilo dzak sargarepe i ladazato i plaćaju 100000 eura po vojniku samo da potpišu ugovor na godinu dana...očaj Putina..vide oni svi da ih šalju u mesnate napade.
pa pitao je tebe, sta si ti, balav, nisi stariji?Ako ne razumeš pitaj nekog starijeg da ti objasni. Bilo je već postova o tome
i Koreja sa Severa, iako su oni bitni ko sneg u TunisuPrimijeti da samo Rusija prijeti nuklearnim udarima
Šta misliš zašto
Jesi nam ti to opet pažljivo odabrao "dokazni materijal"?24.7.22. - - - - - > 54 rublje za dolar
23.11.24. - - - - - > 104 rublje za dolar
Na svu sreću su filoputini prodali dolare i kupili rublje
Šalim se, nemaju oni u džepu ni za burek.
Izliv N1 u mozak: “ucenjivanje jeftinim gasom”.Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.
Rusija je ucenjivala Evropu jeftinom cenom gasa, seti se samo šta je Tramp dok je bio predsednik rekao Angeli Merkel vezano za gas koji dobijaju od Rusije.
Malo manje nego sada, zašto pitaš?Jesi nam ti to opet pažljivo odabrao "dokazni materijal"?
Aj sad kaži koliko je bila rublja recimo 24.03.2022? Može?
Dezintegrisao je najveću ukrpsku vojnu fabriku.Znači Putin ispalio interkontinentalnu raketu u susjednu državu i roknuo par kokošinjaca
![]()
Нови гејмченџер? Како би она поента из српске народне поезије?cujem da se Pentagon slozio da se Ukrajini isporuci JASSM
na Putinove linije se nije zapisao samo ko je zurio na voz
Pa naravno, upravo to, zato su i radili one spotove gdje se po Evropi smrzavaju i jedu hrčke.Izliv N1 u mozak: “ucenjivanje jeftinim gasom”.
A koliko je bila 05.03.2022?Malo manje nego sada, zašto pitaš?
A koliko je bila 20.2.2022?
Zar nije Lešnik gejmčendžer?Нови гејмченџер? Како би она поента из српске народне поезије?
Да се јадан за зелен бор 'ватим и он би се зелен осушио.
Мени то већ личи да Амери спрдају Украјинце иначе би им све то у старту доставили.
Pa malo pokazujemo rasap ruske ekonomije, nije lako opraštati pojedincima 100k dolara duga za 1 godinu u SVOA koliko je bila 05.03.2022?
Oćemo tako u nedogled?
Ili bolje da se vratimo temi, kako stojite na frontu? Osvojiste li nešto ove jeseni? Barem kokošinjac?