Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.633
Imaju i Rusi internet.nekad je bilo dzak sargarepe i lada
sada je 100.000
masala
I još kad cikne u Ukrajini 50000 familiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju i Rusi internet.nekad je bilo dzak sargarepe i lada
sada je 100.000
masala
To su hrabri borci, ali dobili su NATO smeće koje nije pravljeno za rat nego za uzimanje para iz budžeta.Još jedna u nizu bežanija ukrowerrmahta. Kakvi pavijani, šta sve nisu idobili od zapada i sve džabe
Pa baš jesu...Zagreb je zadnji osovinski glavni grad koji je pao u Europi...razmisli malo o tome...![]()
Nisi li već primetio da je Putina zaboleo cvetko za izbore u USA, dolazak i Trampa i Rutea?Nakon što je vidi ovu sliku Putin je imao kap i obisila mu se liva strana lica.
Mislim da je bila negde oko 125 za dolar, a posle se vezla za zlato i od tada do sada 5000 rubalja gram zlata ...To se neće promeniti nikada i vrednost rublje se samo tome prilagođava ...Sve ostalo je bolesna nacistička propaganda ...Uzgred udi rečeno niko normalan ne menja rublje za dolare i eure i zato je bilo kakvo poređenje sa tim propalim valutama idiotizam ...Jesi nam ti to opet pažljivo odabrao "dokazni materijal"?
Ti si vidio i pad Novorusije koliko najkasnije sutra prije 10 godinaI ja sam vidio jučer u 3 ujutro roze slonove
Ukro moral na nivou:Imaju i Rusi internet.
I još kad cikne u Ukrajini 50000 familiji.
Kursk je ponovo napadnut sa raketama ATACMS.
A zašto Index ovoliko kmeči?A zašto onda siroti Rusi ginu u kurskoj oblasti, objasni nam.
Brat Tixoglu od Golije je najavljivao da ce se Debeli Hans u Minhenu smrzavati kad Ruje ukinu gas
Ima i ona za neke akumulatore...
10 дана обуке је сигуран пут у смртSa deset dana obuke od kojih 8 dana ništa ne rade, nema vojnika. Rusi su svoje brigade već nekoliko puta nanovo mobilizirali zbog gubitaka, najbolji su odavno poginuli.
I to bez lubrikanata.Zelenski jebee i ne vadi