Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.188
Na svu sreću si ti bio vojni policajac u HV-u, pa nisu ni pomislili treći putRazmišljali su Srbi o Zagrebu već dva puta, kad bi marširali kroz njega![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na svu sreću si ti bio vojni policajac u HV-u, pa nisu ni pomislili treći putRazmišljali su Srbi o Zagrebu već dva puta, kad bi marširali kroz njega![]()
Kako nije najbolji kad kupolu zafrljati 50 metera u visTo je najbolji tenk na svetu...sve ide po planu.
Kršina.
Kakva panika, di, ko, kaj?
"Nitko nema bolje"
Tebi je Lada Niva benčmark, ništa čudno.
Vi ste toliki junaci, da je kod vas samo bežanija Krf, El Shatt, Brčko...s Kosovom vam neću trljat sol na ranu...Razmišljali su Srbi o Zagrebu već dva puta, kad bi marširali kroz njega![]()
Na svu sreću si ti bio vojni policajac u HV-u, pa nisu ni pomislili treći put
Ajde jos malo posoli mozes ti to boljeZato što su me udbaški zločinci na to primorali ... Samo zato što je moj pokojni otac, Đurađ (Peran) Kovjenić, robijao, nepunih pet godina, na Golom otoku, samo zato što je neizmerno i bezuslovno voleo braću Ruse, i što sam se usudio da pođem u bogosloviju, mada sam bio vukovac i oni su sa mnom, valjda, imali druge planove, krvnički su ubili, žive su ih zapalili u našem sirotinjskom kućerku, moju majku, oca, brata i moju premilu seju, bila mi je bliznakinja... Saborac u 2. svetskom ratu mog pokojnog oca mi je pomogao, kupio mi je kartu za voz u jednom smeru, i premestio me na Bled, a kasnije sam se nastanio u Škofijoj Loki ...
Džaba ti sve, Rusi vas razvaljuju ko majmune, jedna raketa i na zapadu muk, ne smiju ni pisnutiVi ste toliki junaci, da je kod vas samo bežanija Krf, El Shatt, Brčko...s Kosovom vam neću trljat sol na ranu...
https://hr.wikipedia.org/wiki/El_Shatt
To je kao vesnik prolećaKomentari o Rublji, pouzdan znak da Ukiji masovno puše na ratištu.
![]()
Jel čuvaš uniformu na tavanuI dva puta je dovoljno za vas napaćene domoljUbe da cvilite zbog toga dok ste živi![]()
Primijeti da samo Rusija prijeti nuklearnim udarimaDžaba ti sve, Rusi vas razvaljuju ko majmune, jedna raketa i na zapadu muk, ne smiju ni pisnuti![]()
Ajde zapitaj se zašto su u modernim autima svi dijelovi karoserije koji najčešće dolaze u kontakt sa pješacima od plastike???
Rublja nije dovoljna haa? Tražiš još utjehe za ovaj blam zapada?Jel čuvaš uniformu na tavanu
Ne lupaj, dečko je upravo dokazao da je Lada bolja od Benca.Ajde zapitaj se zašto su u modernim autima svi dijelovi karoserije koji najčešće dolaze u kontakt sa pješacima od plastike???
Jer nemaju Javeline, jer da ih imaju, NATO bi pao koliko najkasnije sutraPrimijeti da samo Rusija prijeti nuklearnim udarima
Šta misliš zašto
Ajde zapitaj se zašto su u modernim autima svi dijelovi karoserije koji najčešće dolaze u kontakt sa pješacima od plastike???
Шта Брчко? Мислиш Брод?Vi ste toliki junaci, da je kod vas samo bežanija Krf, El Shatt, Brčko...s Kosovom vam neću trljat sol na ranu...
https://hr.wikipedia.org/wiki/El_Shatt
Poginulih ruskih vojnika: na buljuke buljukaRublja nije dovoljna haa? Tražiš još utjehe za ovaj blam zapada?![]()
Ne lupaj, dečko je upravo dokazao da je Lada bolja od Benca.
ono 1995 godine hehehhШта Брчко?
Koju " pamet " ?Mozda bi da imaju tvoju pamet.
Nije valjda da Mercedes pored sve elektronike i milion senzora i kamera dolazi u kontakt sa pješacima?Ajde zapitaj se zašto su u modernim autima svi dijelovi karoserije koji najčešće dolaze u kontakt sa pješacima od plastike???
jevrejski nacista rokno americke balisticke projektile i ostetio ruski hangar obuce u nekoj pripizdini...Znači Putin ispalio interkontinentalnu raketu u susjednu državu i roknuo par kokošinjaca
![]()
Ponovi to još 1000 puta, možda i povjerujes.Poginulih ruskih vojnika: na buljuke buljuka
Poginulih NATO vojnika: cca nula
Zaeban trend.