tegla bačena od babuške je brža.Shtovana kolegice, i da leti 200 maha, to Oriks presretne prije nego trepneš
Caki gotovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tegla bačena od babuške je brža.Shtovana kolegice, i da leti 200 maha, to Oriks presretne prije nego trepneš
Caki gotovo
Jesu, stvarno su toliko glupi.Čitav je narativ priča da je Zapad siguran i da im Rusija ne može ništa.
Nije mi jasno zašto provociraju III svj. rat, ako i jedni i drugi mogu uništiti drugu stranu. Zar su toliko glupi?
Možda im je sad jasnije, nakon što im je Putin pokazao Orešnika.
Nemoj tako Sojgu je itekako zasluzan da nije gostio Putka u Tuvi i snimio ga na onom mongolskom kljusetu sa vincesterkom i kaubojskim sesirom, animirao glasaceSto je problem sto ruska elita salje ruske golje u klanicu dok su pokrali 140milijardi iz budzeta vojske, i onda tog istog ministra Sojgua nagradili VIP pozicijom i penzijom sa full pocastima
A hapse neku sitnu buraniju
ne podsjeća li to na rusku republiku unutar SSSR i SSSR u odnosu na vazalne države..meni je zanimljiva činjenica da je rusija druga ili trća država po vojnim efektivima a njen civilni život i nije toliko patio (besplatno školovanje i zdrastvo,pristojan ekonomski život, velika useljenička migrantska država a opet imala je snage i vojsku i za svemir i za cjepivo protiv kovida itd)...pitam ja vas kolege na šta će sličiti zapad u smislu običnog života ukoliko počne izdvajati za vojsku koliko i RF...nije li današnja britanija carstvo za benefetaše i neradnike ali zato imaju za kuhac vojsku...nije li upravo britanska vlada ukinula dotacije za ogrjev sirotinji da bi podržala ukrajinu...ja još nisam čuo da je rusija ukinula socijalne programe zbog SVO ili ukinula materinski kapital od cca 10 000 eura za svako rođeno dijete...Све према доље dead weights.![]()
Pa kada je nemas. Bitno je da si to konacno prihvatio. E sad.. koliko placas gas skuplje nego prosecan Rus? 3,4 ili 5 puta?Sloboda nema cenu.
Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.Pa kada je nemas. Bitno je da si to konacno prihvatio. E sad.. koliko placas gas skuplje nego prosecan Rus? 3,4 ili 5 puta?
Nacistička ideologija živi na Zapadu. Eugenika i rasizam, Borellova civilizacijazanimljivo
...
Треба им ПВО базиран на овој технологијиNzm baš. Rusi razvijaju celu gamu takvih raketa, biće sve uredno isprobane na Ukrima…
Pogledajte prilog 1646501
I opet ludaci cackaju mecku da izgine toliki narod dok oni pobegnu u neki bunker pod zemljom.Samo tri Orešnika sa termonuklearnim punjenjem su dovoljna da ne ostane više niko živ u cijeloj Velikoj Britaniji.
Čitava tisućugodišnja povijest i kultura zbrisani u sekundi.
Orešnik je novo oružje koje im je Putin upravo pokazao, balistička raketa srednjeg dometa.
Brzina mu je 10 Macha - hipersonična. Ne može se nikako presresti.
Soroševa i Schwabova mladunčadJesu, stvarno su toliko glupi.
Pogledaj npr ko je ministar VP Njemačke, ko vlada malom Britanijom, kakvi likovi vladaju Merikom, ko je predsjednik Francuske itd
Iskreno, pravo je čudo da do sada nisu počeli nuklearni rat
Zapad, ako se ne promjeni, bit će kraj svijeta.
Sve totalni luđaci
Pogledaj samo mimiku Ursule von der leyen, nju treba doživotno u gumenu ćeliju i u luđačku košulju. Takvi vladaju zapadom, zato je i rat u Ukrajini
Neće se ni oni spasiti.I opet ludaci cackaju mecku da izgine toliki narod dok oni pobegnu u neki bunker pod zemljom.
I pored svega toga sto Rusija nudi, ti ipak izabrao da zivis na zapadu...ne podsjeća li to na rusku republiku unutar SSSR i SSSR u odnosu na vazalne države..meni je zanimljiva činjenica da je rusija druga ili trća država po vojnim efektivima a njen civilni život i nije toliko patio (besplatno školovanje i zdrastvo,pristojan ekonomski život, velika useljenička migrantska država a opet imala je snage i vojsku i za svemir i za cjepivo protiv kovida itd)...pitam ja vas kolege na šta će sličiti zapad u smislu običnog života ukoliko počne izdvajati za vojsku koliko i RF...nije li današnja britanija carstvo za benefetaše i neradnike ali zato imaju za kuhac vojsku...nije li upravo britanska vlada ukinula dotacije za ogrjev sirotinji da bi podržala ukrajinu...ja još nisam čuo da je rusija ukinula socijalne programe zbog SVO ili ukinula materinski kapital od cca 10 000 eura za svako rođeno dijete...
Nece... Ali ti napisa da ces za Ng u Italiju.. Pa zar te nije strah... Bacice Putko nuklearnu...Neće se ni spasiti.
Kakve veze ima to gde živiš sa onim šta osećaš i šta jesi? Decenijama sam živeo na Zapadu, ali Srbija i Rusija su mi uvek bili tu, na istom mestu, u mislima, duši i srcu ...I pored svega toga sto Rusija nudi, ti ipak izabrao da zivis na zapadu...
Ma jok,Ma to NAFO prolupao od sikiracije?
Sva zla ovoga sveta uvek su nam dolazila sa Zapada ...Nacistička ideologija živi na Zapadu. Eugenika i rasizam, Borellova civilizacija
Your majesty, onda ste na pogresnom mestu. Izvolite izloziti vase opservacije i naucne hipoteze na nekom drugom mestu, a prosti narod ostavite da se zabavlja kako zna i ume.Primetio sam da iz tvojih postova izbija mudrost i poznavanje materije, vlasnik Krste samo sto te nije nagradio za provokacije kojima dizes citanost ovog bednog foruma.
WTF
Da, takvu mantru vrti gebelsovska propaganda, no istina je drugačija: Ukri su se odrodili, preverili, Ruse zamrzili i nacističkom propagandom ih je Zapad zadoio...Ma jok,
To sam dobar deo Srba i generalno Balkanaca smatra da je ovo gradjanski bratoubilacki rat koji vode "elitisticki" smradovi iz Rusije za svoje interese dok sitan narod salju u klanicu, a razne manje podguzne muve svim srcem to podrzavaju, u Rusiji i van Rusije, a narocito oni koji porez placaju u NATO kasicu prasicu, oni su posebno zivcani u tom vikanju parola, kroz proredjeno zubalo
Neće na Siciliju.Nece... Ali ti napisa da ces za Ng u Italiju.. Pa zar te nije strah... Bacice Putko nuklearnu...
U Lisabonu su vec sami skinuli gace od straha, a Finska planira da ponisti clansku kartu u NATO od sledeceg mesecaČitav je narativ priča da je Zapad siguran i da im Rusija ne može ništa.
Nije mi jasno zašto provociraju III svj. rat, ako i jedni i drugi mogu uništiti drugu stranu. Zar su toliko glupi?
Možda im je sad jasnije, nakon što im je Putin pokazao Orešnika.
Na Avijano hoceNeće na Siciliju.