Zhirkov
Aktivan član
- Poruka
- 1.070
Usr'o sam se.Što drhtiš? Neće Rusi na civile.
Osim ako nisi "humanitarac"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usr'o sam se.Što drhtiš? Neće Rusi na civile.
Osim ako nisi "humanitarac"![]()
JazzPiano ima bolju ideju, onu o bakarnim šerpama od 50 litara, punih nuklearnog otpada, koje bi u Rusiju poslao dronovima.Ukrajinci su jasno dali do znanja da ako Rusi probaju s nečim nuklearnim, oni će upotrijebiti prljave radioaktivne cezijeve bombe i onda više nema života u Rusiji, nikakvog. Ako svijet misli da će opstati na ukrajinskoj krvi, debelo se vara. Ne samo Rusi, nego i sva oklijevala.
Čuje seUsr'o sam se.![]()
Kao kada postaviš pitanje a koga je to Kina napala pa je opasnost za svijet?Vidi jednog mudrog Hrvata, za razliku od tebe, kaj piše
RČ
Redovni čitatelj
sad
Možemo mi pisat šta god hoćemo, ali Putin je rekao istinu, tj. sukob u Ukrajini, koji je prethodno isprovocirao Zapad, dobio je elemente globalne prirode, a rukovanje tim raketama se vjerovatno odvija uz nadzor NATO "humanitaraca". A mislim da se svi debelo varaju ako misle da ce Rusi sjediti skrstenih ruku ako ovi napadi eskaliraju. Bojim se da će netko tu debelo nahebat, a ni mi nismo nesto daleko.
0
0
Napala je dolar.Kao kada postaviš pitanje a koga je to Kina napala pa je opasnost za svijet?
I onda ostanu bez teksta...
https://vm.tiktok.com/ZMh7j1K57/
Vi bas volite da izginetePre ce AV gadjati Pristinu nego Volodja Zapad.![]()
zato jer Mađari ne daju da preko njih ide oružje za Ukrajinu.Moramo se zahvalti Ukrowehrmachtu, ipak su nam oni poslali dron na Zagreb.
Vozi u smjeru Slovenije, stanica Kustošija, Zagrebačka i vidi se zgrada Teve. Zašto ne ide preko Mađarske?
Btw, bit će u Ukrajini u prosincu 2025, ipak je to HŽ![]()
Ozbiljni vojni stručnjaci su u šoku.Ovo oružje je 20 godina ispred svega što poznajemo.Ovo su bile rakete bez bojevih glava, tzv. dud warheads.
Eksplozije pri udaru su neznatne ili nikakve.
Just simple demonstracija kakvim lopatama Rusija raspolaže
A da su Kolumbijci testirali ne bi se bunio...Zelenski optuzuje Rusiju da je iskoristila priliku da testira novu raketu na njima. Bez punjenja je bila, ali svejedno , testirana je.
Ne znam da li je to protiv nekog medjunarodnog zakona, mozda i jeste posto je Zelenski zapenio....![]()
Napravi pauzu. Idi popij malo vode. Krece ti pena na usta. Nije dobroStabilnu državu?Rusija bi u ovakvim uvjetima mogla biti stabilna da sada živimo u 1924-oj, a ne u 2024-oj. Čak se i Putin tome prilagodio pa onda u rat šalje ove iz Sibirskih pripizdina, dok ove iz Moskve ne. U zadnje vrijeme su valjda i ovi iz Sibira poslali odjeb pa sada u pomoć priskaču Kimove trupe. Da, stabilna država.
Ta i takva politika koju Putin vodi su mogli proći u ona vremena kada je bilo najbitnije osigurati hranu i kada se kenjalo u poljskom wc-u. Doduše, ovi iz Sibira još i dan danas seru u iste, ali bar hrane imaju. I imati će je, ali pitanje je do kada će im to biti "dovoljno"? Koliko vidimo iz priloženog (prosvjedi u Abhaziji, primoranost dovođenja Korejaca na bojište), i ta priča polako dolazi kraju.
A Rusija u sankcijama, izolirana od svijeta sanja bajke o nekom Brics-u i novom svjetskom poretku?Sanja o nekoj novoj valuti dok joj dvije članice iz imena brICs reže jedna na drugu, a obje su btw uveliko ovisne o zapadu i zapad o njima. Indija i Kina ne žele na početak 20-og stoljeća kao Putin. Ne želi nitko, osim Putina i Kim-a, Iranskih kozojeba, možda Lukašenka, onog kripla iz Eritreje i eventualno Vučića. Oni svoj narod smatraju običnim psima. Čak se i Erdogan ograđuje od od frustriranog patuljka i te družine. Rusija iz dana u dan očigledno propada. Bez obzira koliko trollovi pokušavali okrenuti priču, ali nemoguće je to više sakrivati.
Pa sjeća li se itko od redovnih proruskih piskarala šta se ovdje pisalo prvih mjeseci rata? Rusija će pregaziti Ukrajinu, USA samo što ne bankrotira, čak su se lijepili neki vremenski timeri kad bi raspad SADa trebao početi i još 100 sranja?
Danas, 1000 dana nakon prve granate, stanje je takvo da se Rusi bore istjerati Ukrajince iz Rusije, a saveznici kurčevito poručuju da su Stormshadowi i ATACMSI dopušteni za međudržavnu "suradnju".
I sad, nakon svega ti meni "svaštariš" i spominješ stabilnu državu? Je je, stabilna je. Samo čekaj.
Lopata kažu @Mej bregami i ostali žohari AzovstaljaOzbiljni vojni stručnjaci su u šoku.Ovo oružje je 20 godina ispred svega što poznajemo.
To je bila bruka svih zemalja ne samo Hrvatske kad je taj dron tek tako proleteo a da nisu ni znali sta se desava.Moramo se zahvalti Ukrowehrmachtu, ipak su nam oni poslali dron na Zagreb.
Prilično slabo za nekog tko se ovdje pokušava prikazati kao intelektualka koja bolje zna kakvo je stanje na zapadu i istoku od samih zapadnjaka i istočnjaka.Čuje se
Mudri ljudi.zato jer Mađari ne daju da preko njih ide oružje za Ukrajinu.
Nego kako Putin vanzemaljac roka laserima, cudesima ostali u soku.Ozbiljni vojni stručnjaci su u šoku.Ovo oružje je 20 godina ispred svega što poznajemo.
Zato jer ovise o ruskoj nafti i plinu cca 80% i nemaju baš mogućnosti (infrastrukturalne) da sve to nadomjeste iz drugih izvora, pa glume prijatelje Rusije.Ali Madjari su u eu i natosekti i onda se namece, samo po sebi jelte, pitalje...kakoto, kakoto![]()
AaapahauashjasjhsjaahahČuje se
Ljepota je u oku promatrača.Prilično slabo za nekog tko se ovdje pokušava prikazati kao intelektualka koja bolje zna kakvo je stanje na zapadu i istoku od samih zapadnjaka i istočnjaka.
Prvo testiranje novog oružja u uslovima rata.Poručio im mogu vam gadjati proizvodnju Storm Shadow a da ne trepnete bez upotrebe nuklearnog oružja pa vi nastavite.Šah mat.ORAH+LEŠNIK=OREŠNIK
![]()
Zašto? Taman sam si natočio pivu i zapalio trubu pa došao ovdje vidjeti hoće li netko suvislo odgovoriti na post duži od 3 rečenice. I još čekam.Napravi pauzu. Idi popij malo vode. Krece ti pena na usta. Nije dobro
Mi šaljemo do kraja godine 30-tak M-84 i 30-tak BMP 1, sad se ovo najviše pika kad je Rusija pri kraju.Mudri ljudi.
Nas bi ove avanture mogle debelo koštati.
Mađari nas gledaju ko zmija žabu, a njihova strana je jača.
Mi opet prstom u drekec.
Kažu da su ga pratili.....valjda pogledomTo je bila bruka svih zemalja ne samo Hrvatske kad je taj dron tek tako proleteo a da nisu ni znali sta se desava.
Mađari se vesele....mi razoružani a oni ruski pajdaši.Mi šaljemo do kraja godine 30-tak M-84 i 30-tak BMP 1, sad se ovo najviše pika kad je Rusija pri kraju.
Iz gušta pišeš neistine i očite laži dok svaki dan više rata izravno demantira sve tvoje tvrdnje o moćnoj Rusiji koja će pokositi svijet? Ili si plaćeni troll ili lažeš iz "gluposti". A to nije gušt. Bar ne onaj zdravi, normalni. Više autodestruktivni, ali tvoj izbor.Ljepota je u oku promatrača.
Ja sam pišem, onako iz duše i za svoj gušt....
A zašto nisu primali izbjeglice? I tu su bili najmudriji.Zato jer ovise o ruskoj nafti i plinu cca 80% i nemaju baš mogućnosti (infrastrukturalne) da sve to nadomjeste iz drugih izvora, pa glume prijatelje Rusije.
Russian volumes currently meet between 70% and 80% of Hungary’s annual energy demand, estimated at 59 million barrels of oil and 8.5 billion cubic metres of gas, according to Szijjarto
https://www.upstreamonline.com/ener...-eu-pressure/2-1-1656969?zephr_sso_ott=1zawin