Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
VI kremljoboti morate shvatiti da se nitko na zapadu ne boji ruskog nuklearnog oruzja, posto svi znaju da je Putinu i njegovim silovikima zivot mnogo drag.

Sad nakon ovog zadnjeg ruskog blefa, Ukrajinci moraju zapoceti masovne napade na ruske polazaje u dubini teritorije, a nakon sto Trump uskoro poveca americku proizvodnju sirove nafte i time zasiti trziste, onda treba raspaliti po ruskim rafinerijama.
Moramo, trebamo,hoćemo, želimo....

Jel to pišeš Djedu Mrazu?

Samo razmisljam naglas. Planovi o ekonomskom i vojnom rusenju Rusije su verovatno vec na stolu od Zelenskog.
Znaš što se kaže za oni koji pričaju sami sa sobom....

Kod Zelenskog na stolu....

1732210839650.png

Ovo kremljobotsko kmecanje je stvarno neprocijenjivo.

Valjda dolazi polako u glavu da Rusija ovaj rat ne moze dobiti bez nuklearnog oruzja, sto bi i u tom slucaju u konacnici znacilo kraj Rusije.
Loša ti je formulacija mačak, ruska doktrina kaže nema svijeta bez Rusije.
Nema na čemu, zaprati me za još savjeta.

Da. Ali mislim da je Putinu ipak draze da dodje do kraja Rusije bez nuklearnog holokausta nego da nuklearni holokaust bude kraj Rusije.
Vidi jednog mudrog Hrvata, za razliku od tebe, kaj piše:)

Redovni čitatelj
sad

Možemo mi pisat šta god hoćemo, ali Putin je rekao istinu, tj. sukob u Ukrajini, koji je prethodno isprovocirao Zapad, dobio je elemente globalne prirode, a rukovanje tim raketama se vjerovatno odvija uz nadzor NATO "humanitaraca". A mislim da se svi debelo varaju ako misle da ce Rusi sjediti skrstenih ruku ako ovi napadi eskaliraju. Bojim se da će netko tu debelo nahebat, a ni mi nismo nesto daleko.

0

0

Русија сматра да има право да користи оружје против објеката оних земаља које дозвољавају да се њихово оружје користи против руских објеката – Путин

Путин је обећао да ће унапред обавестити цивиле када ће оружје попут Орешника поново бити лансирано

Русија сматра да има право да користи оружје против објеката оних земаља које дозвољавају да се њихово оружје користи против руских објеката – Путин

Путин је обећао да ће унапред обавестити цивиле када ће оружје попут Орешника поново бити лансирано
Pošteno.

Vidi jednog mudrog Hrvata, za razliku od tebe, kaj piše:)

Redovni čitatelj
sad

Možemo mi pisat šta god hoćemo, ali Putin je rekao istinu, tj. sukob u Ukrajini, koji je prethodno isprovocirao Zapad, dobio je elemente globalne prirode, a rukovanje tim raketama se vjerovatno odvija uz nadzor NATO "humanitaraca". A mislim da se svi debelo varaju ako misle da ce Rusi sjediti skrstenih ruku ako ovi napadi eskaliraju. Bojim se da će netko tu debelo nahebat, a ni mi nismo nesto daleko.

0

0
Naravno da ce sjediti skrstenih ruku, jer jedino sto te ljude motivira je njihov hedonizam.
Ti naravno mozes zivjeti u iluziji da su ti ljudi spremni da zrtvuju sebe, svoje obitelji i prijatelje ali to je naravno budalastina.

Cim osjete da nitko ne hebe njihove crvene linija a rat u Ukrajini postane neisplativ, Rusi ce se sami povuci. Ako budu imali srece mozda ce im Amerikanci dati mogucnost neke vrste casnog odstupanja.

Naravno da ce sjediti skrstenih ruku, jer jedino sto te ljude motivira je njihov hedonizam.
Ti naravno mozes zivjeti u iluziji da su ti ljudi spremni da zrtvuju sebe, svoje obitelji i prijatelje ali to je naravno budalastina.

Cim osjete da nitko ne hebe njihove crvene linija a rat u Ukrajini postane neisplativ, Rusi ce se sami povuci. Ako budu imali srece mozda ce im Amerikanci dati mogucnost neke vrste casnog odstupanja.
Bit će obrnuto. Trump će moliti Putina da ih ostavi na miru.

Veseljak misli da zna sta je Putinu draze:hahaha: Da li bi bio voljan da objasnis ovu svoju misao?
Sa obzirom koliko se cuvao od Corone, predpostavljam da mu je zivot ipak drag. A sumnjam takodjer da bi zrtvovao djecu i unuke
Puno je lakse povuci se iz Ukrajine i nastaviti uziivati u milijardama koje je pokrao od ruskog naroda te posmatrati djecu i unuke kako rastu i uzivaju tim istim milijardama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back