Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam vam ovde pisao da ce do kraja bajdenovog mandata biti neko sraanje koja ce jameriku uvesti u venredno stanje.
mislio sam da ce da ubiju svog bajdena i da optuze ruse, ali ni ovo nije los plan.

korporacije nesmeju da izgube.

Ovo je rat izvanzemaljaca protiv Ruskih Kosmickih snaga

Eno u Kongresu vec danima pale masu pricama o "entitetima" vanzemaljskog porekla.

Kakve veze ima raketa? Oce li bacati atomsku ili nece

Pretili su atomkama a ne praznom raketom. Nije potrebna interkontinentalna raketa da dobace do Ukrajine. Naime granice se, pa su odmah tu.

Rusija je 2022e lansirala gomilu zastarelih raketa nuklearnih nosaca na Ukrajinu bez bojevih glava, da natera Ukrajinsku PVO da se trosi na njih kao na mamce

Pretili su atomkama a ne praznom raketom. Nije potrebna interkontinentalna raketa da dobace do Ukrajine. Naime granice se, pa su odmah tu.

Rusija je 2022e lansirala gomilu zastarelih raketa nuklearnih nosaca na Ukrajinu bez bojevih glava, da natera Ukrajinsku PVO da se trosi na njih kao na mamce
Neće, Biden je ionako pokojni, kao i Macron i Briti.

Zašto bi bacali nuklearke u blizini Rusije i Belorusije? Nisu debili.
Razmisli pa odgovori

Ukrajina će da lansira najmoćnije rakete na Moskvu. Plakaćete kao nikada u životu.
20120316-budget-deficit.jpg

Ови су начисто полудели:

‼️🇧🇾 Mediji: Zapad planira napad na Belorusiju

Opozicija u Belorusiji, uz pomoć Zapada, planira napad na četiri regiona na jugozapadu zemlje, prenosi beloruska državna televizija. U napadu treba da učestvuju oružane grupe iz Poljske, Litvanije i Ukrajine.

Napad bi počeo upadom nacionalista, a zatim bi se uključili i plaćenici i snage NATO-a. Poljske službe vrše pripremu militanata za napad, tvrdi ONT.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back