klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
Ovo je istorijski najveći napredak Ru od 2022
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je istorijski najveći napredak Ru od 2022
![]()
Aha, a Putin kmeči o WW3 onako iz zabave.Neće rokati, ćutaće dok im Rusija i dalje srati po glavama.
Celofanom ?Puno puta sam video ovo,a nikad nisam pitao
Zasto ih zamotavaju celofanom?!
I to kod obe strane sam ovo video
Jel to ruska i ukrajinska vojska idu okolo i nose rolne od 100metara celofana sa sobom?!
U cemu je fora?!

Aha, a Putin kmeči o WW3 onako iz zabave.
Pa gdje je zapelo sa SVO?
A kad dođe na red vodorodnaja bomba bit će veselja.На Купјанском правцу, Ваздушно-космичке снаге Русије први пут су употребиле нову бомбу
Ваздушно-космичке снаге Русије нанеле су удар по положајима Оружаних снага Украјине код Купјанска, користећи нову врсту муниције – ОФЗАБ-500 са УМПК. Ово је прва употреба високоексплозивне фрагментационе запаљиве бомбе ОФЗАБ-500 у оквиру СВО, опремљена је запаљивом смешом распршеном по запреминско-детонирајућем принципу, а садржи и стотине килограма деструктивних елемената. Снага експлозије била је толико јака да су погрешно схватили да је погођено бомбом од једне и по тоне. УМПК за ОФЗАБ-500 је развијен и имплементиран у августу 2024.
У Купјанском правцу је облачно, могуће су падавине у облику запреминских експлозивних бомби.
![]()
Fažol skuhan.Express lonac u Kursk oblasti je likvidiran-
Eksplodirao. Ili implodirao, uglavnom, nema ga više.
![]()
![]()
Zemlja je ulubljena maketaja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamo
Nisi se nikada vozio avionom ili brodom?ja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamo
Jesu ih počistili? Gledao sam par snimaka kako ih ubivaju, užas.. BuljuciExpress lonac u Kursk oblasti je likvidiran-
Eksplodirao. Ili implodirao, uglavnom, nema ga više.
![]()
![]()

Sad su bezbedni koliko i kamikaze koji su upraznjavali slican ritual pre akcije.
Da znas ista o veri, znao bi da to sto rade nema veze sa bezbednoscu.Sad su bezbedni koliko i kamikaze koji su upraznjavali slican ritual pre akcije.
Bice da si mat stranu alu folije okrenuo navise.
Srecom pa ne znam, mozda ih popovi blagosiljaju da stignu u raj, objasni.Da znas ista o veri, znao bi da to sto rade nema veze sa bezbednoscu.
Nemam rodjaka koji su se posakrivali i bezali od prozora toga dana.Ajde, molim te, kontrolisi se malo. To su ti pricali rodjaci?