Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Članak 5. Stranke su suglasne da će se oružani napad na jednu ili više njih u Europi ili u Sjevernoj Americi smatrati napadom na sve njih te su stoga suglasne da će, u slučaju takvog oružanog napada, svaka od njih, u ostvarivanju prava pojedinačne ili kolektivne samoobrane priznatog člankom 51.

Mrtvo slovo na papiru i odnosi se samo na USA i UK. Ostali su tu nebitni.
Samo u Eu i Severnoj Americi.

Znaci Australija, Tajvan, Japan, Juzna Koreja, Izrael, to je sve ok.

Sitno žvaće doope gaće:

Француски лист Фигаро, који је јуче писао да су Париз и Лондон дозволили Кијеву да гађа руску територију ракетама дугог домета, уклонио је информацију о томе из чланка на свом сајту.

Junačine…

:per:
20630902-EDCB-4FC3-9955-A86329609076.png

Znam na koji NATO clan mislis on je samo jos jedna sargarepa za njene clanice po kome ce u slucaju reakcije RF na jednu po njihovom manje bitnu ostali samo podviti rep.
Cak i da nije clan 5. permutirao sam ga mozda sa clanom 4. kako sam napisao vrhovna rada je izglasala odobrenje primene nuklearnog arsenala, cija upotreba je i dalje definisana na nacin kako sam opisao.
Provokacija ti po obicaju nije uspela.
Vrhovna rada Rusije izglasala odobrenje primene nuklearnog arsenala,? Dobro. :)

Ти мислиш да је спрдња гађати Кремљ и угрозити руководство највеће тренутне нуклеарне силе на свијету са највише залиха- да униште свијет више пута.
Ја не сумњам да црвени телефони сада звоне али вјеруј само један погрешан потез може хаос направити.
Замисли Русија Куби да пројектиле који потенцијално могу гађати САД?Само замисли тај сценарио па се јави.Неко се опасно заиграо на рачун Украјине и Русије.Постоји јасна руска војна доктрина која тачно у детаље описује шта ако...
Ратно профитерство цвјета а сви првоборци Донбаса су покојни (од руске руке).
Ако је судити по томе, гадно.
За 2 године ћемо без узрујавања коментарисати како се Укри спремају да баце нуклеарну бомбу на Русију. Е тад ће стварно Пут.ер им показати!

Da Atacms imaju moć promijeniti tijek rata, "dozvola" bi bila izdana prije 2 godine.
Smatram da se radi o igrokazu, vjerojatnije je da do sada nisu imali te rakete većeg dometa.
Rusi jedva čekaju da te rakete počnu padati po Moskvi.
Dobro će im doći kao izgovor.
Изговор, за шта?
Да коначно избаце Укре из Курска? :rtfm:

Ратно профитерство цвјета а сви првоборци Донбаса су покојни (од руске руке).
Ако је судити по томе, гадно.
За 2 године ћемо без узрујавања коментарисати како се Укри спремају да баце нуклеарну бомбу на Русију. Е тад ће стварно Пут.ер им показати!
Постави сам себи питање зашто демократе ово нису урадили пре рецимо годину дана или пред изборе већ баш сада када су брутално изгубили оба доба Конгреса.Кажеш профитерство у Русији.Е мој Лички...;)

Постави сам себи питање зашто демократе ово нису урадили пре рецимо годину дана или пред изборе већ баш сада када су брутално изгубили оба доба Конгреса.Кажеш профитерство у Русији.Е мој Лички...;)
Е мој ти.. Па ти стварно вјерујеш у то демок... репуб.... пзде мат? :eek:
Ће биднемо видели..
Руси како раде тако ће и проћи. Они не губе рат у Лондону и Њујорку него у Кремљу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back