Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.650
Kune k'o baba neka.Febo udario kletvama,verovatno drzi mrtve kokoske i vudu lutke kuci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kune k'o baba neka.Febo udario kletvama,verovatno drzi mrtve kokoske i vudu lutke kuci
Šta to sada naci baba sera smera? Laje kera, trese se bandera ....Dabogda ti trebala u nekoj bolnici pa nek ti ukucani daju struju na Dinamo i vodu iz kanalizacije![]()
Nije to nista, sto jedna dobra, nova metla ne moze da promeniCuvaj se babuskere u crnom
Opasne su to vestice
Već 25 godina ne mogu ni naslutiti kako Putin funkcioniraШолц је рекао да је најбољи начин да разумете Путина да разговарате са њим.
Како је напоменула немачка канцеларка, спекулације о томе шта се дешава у глави руског председника неће помоћи „да се крене напред“.
Na teži način će da nauči da velike sile baš zabole da ratuju za njega.Kaže Zelenko juče treba sve uraditi da sledeće godine dodje do mira i pregovora.Lol
Kakav kreten, više ni on ne prdi o strateškom porazu Rusije.Pa stvarno zar on nije stavio zabranu na pregovore sa Putinom?Kakva budala, vuče za nos pola zapadnog svijeta izazivajući globalni rat.Juče reče neka budala iz njegovog tima mi možemo prljavu nuklearnu bombu napraviti ne pravu.Da i ?Kakva bezglava ludnica od rukovodstva.Ne zna se ko je ludji on i ostala Bandera ekipa ili ovi što ih podržavaju bez kompromisa do kraja svijeta.Zelenski ima plan.Lol
Slusamo to vec skoro 1000 dana. Mozda ti i ja postanemo milijarderi, ali akcenat je na onom mozda.Sve će to Rusi uzeti, isto kao što su Mariupolj, Bahmut, Avdeevka, Ugledar, Selidovo i dr ostali sanak pusti.
Ti si te gradove prokleo, bolje da šutiš
![]()
Idu presporo a?Slusmo to vec skoro 1000 dana. Mozda ti i ja postanemo milijarderi, ali akcenat je na onom mozda.![]()
Sigurno si tako onanisao iz ZG-a na bombarovanje BG-a 99.Kijev, NATO PVO po običaju u komi, rakete nesmetano zasipaju šta hoće
Pogledajte prilog 1643670
Pogledajte prilog 1643671
Pogledajte prilog 1643672
Pogledajte prilog 1643673
Pogledajte prilog 1643674
USSrajina ti svakim danom sve manja, pa zar to nije fantastično?Sigurno si tako onanisao iz ZG-a na bombarovanje BG-a 99.![]()
Slusamo to vec skoro 1000 dana. Mozda ti i ja postanemo milijarderi, ali akcenat je na onom mozda.![]()
A ti opet izbegvas odgovor na prosto pitanje.USSrajina ti svakim danom sve manja, pa zar to nije fantastično?
![]()
To si video na sputnjikuSigurno si tako onanisao iz ZG-a na bombarovanje BG-a 99.![]()
A ti se opet tješiš 1999-omA ti opet izbegvas odgovor na prosto pitanje.![]()
Njima su Rusi nacisti od momenta kad su ih potukli na Staljingradu i usli u Berlin,Rusi se izivljavaju i iz ugla njihovog kmecanja meni je skroz legit dan ih gledam kako psihicki tonu,nek posalju vojsku tamo i zaustave Ruse,kad bi smeli.Vas iz kro bojne nikako zadovoljiti.
Ako Rusi gadjaju masovno vojne aerodrome, pvo, trafostranice, elektrane onda je zločin i iživljavanje nad civilma kakoto kakoto, ako Rusi smanje onda ste prvi ahahaha nestalo Rujama raketLa.Ako Ukri prebace dronom na Rusiju i pogode bilo šta nebitno samo da padne često i bez cilja veselje do neba.Gadjali civilne rafinerije sreća, pogode gradski autobus pun civila u Donjecku veselje do neba.Čudan ste neki soj ljudi...
Paklena zima u najavi..