Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.898
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ili? Zna se kako Austrijanci to rade. Ginter je zahebaniji nego šta izgleda
Pda, zato uvoze topovsko meso iz KorejeKako rat odmiče, Rusi imaju sve manje gubitaka. Sad su na istorijskom minimumu (od početka SVO)
BBC i Media Zona su izvor
![]()
Obučavaju saveznikePda, zato uvoze topovsko meso iz Koreje
Pusti snovi gubitnika.Sad će jedan botoksirani ludak iz Kremlja od sebe ručnom bombom da napravi ruski gulaš.
I ti to video svojim očima?Pda, zato uvoze topovsko meso iz Koreje
I "neusporedivo" više nacista gine od ruskog "slabijeg" oružja ... Zar ti se ne čini da te ja ta tvoja nacistička propaganda toliko sludila da više i ne znaš šta i kako pišeš ...Kmeči - to je jedino što ti preostaje "neusporedivo" ....Ukrajina ima neusporedivo više i neusporedivo bolje oružje nego 2022. Loš trend demilitarizacije.
Dokaz, molim ili javno izjavi da lažeš?Ali pazi, Putin je zaista rekao da je za 14 dana u Kijevu, samo ako poželi.![]()
Smešan si dok izvrćeš stvari uprkos činjenicama.Tebi je baš izuzetno neprihvatljivo da postoje narodi koji su voljni boriti se za vlastitu državu.
Ako se od ovog upozorenja Rusi ne us**u ja ne znam od čega će
Ti svaki dan ovde dokazuješ da ne znaš ništa.997 dan, Himars tradicionalno zari i pali agresora.![]()
Niko ne voli kad izgubi musteriju a koliko se prepali ne znamo ni ti ni ja,Ma jel moguće? A Nemci se prepali da ne izgube tržište.
I bolje. Koji si faktor da bilo sta cujes...gde je taj Chernihiv, sta je to uopste
ispod ovog zutog napisa je Kurahovo u Donjecku ima i ova ostala sela to je Donjecka oblast
sta je taj Chernihiv, nikad cuo
Ispostavilo se da Vucic nije nista isporucio ukrajini.Sta kaze Gopsodin Vucic dok isporucuje gomile municije u Ukrajinu preko svojih NATO partnera od kojih kupuje Rafale i neki dan ih je molio da Srbija udje u EU
ko pobeduje, na koga se kladio, dok salje desetine miliona srpskih para za podrsku Ukrajini, bespovratno