Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo im je uspelo da osvoje kursku oblast, likvidiraju branioce i sada razbijaju talas za talasom napade kombiniranih ruskih i severnokorejskih oklopnih divizija
Kako si ti maštovit...

Screenshot_2024-11-16-14-41-17-939_com.android.chrome-edit.jpg

Moraće prvo tramp da objavi rat nekoj državi ,najvjerojatnije kini ili rusiji, da bi mogao da otpušta oficire

(a) No commissioned officer may be dismissed from any armed force except—

(1) by sentence of a general court-martial;

(2) in commutation of a sentence of a general court-martial; or

(3) in time of war, by order of the President
A stvarno su vam generali, ma svaka čast. :kafa:

094012F9-0790-4DB4-8ABF-6A7DDF667638.jpeg

The Pentagon is in “absolute disarray” with “generals scrambling” due to the incoming Trump administration’s plans to fire woke senior military leaders who prioritized diversity, equity, and inclusion (DEI) over combat readiness, according to sources.

Ovo je realnost

У Току је велика акција,,ИСТИНА,, СА ХАПШЕЊЕМ И СМЕЊИВАЊЕМ СВИХ КОРУМПИРАНИХ КОМАНДИРА И ОФИЦИРА ОД ДНА ДО ВРХА У ВОЈСЦИ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ !!! СПИСАК ЈЕ ПРАВЉЕН ОД МАРТА!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Sve ide po planu

Ja razumem da Rusima nista ne ide po planu, dok zelenski danas spominje kraj rata 2025.

Iz tog razloga jer je Rusija zaglibila vi ovde sta pokusavate?
Da ubedite ostale da ce Rusija pasti,mozda i hoce,ali ne skoro i ne zbog Kijeva.

Mi kremljopatofili kolko god sirimo rusku propagandu,istina ipak postoji.

Sto ste glasniji ukrajina se smanjuje,samo nastavite tako do pobede

RAT U UKRAJINI Zelenski: Situacija na frontu je teška, moramo učiniti sve da se rat završi 2025.

Rat u Ukrajini traje 996 dana. Velike političke promene u svetu mogle bi da utiču i na tok rata u Ukrajini. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski očekuje da će novi predsednik SAD Donald Tramp pomoći u bržem postizanju mira. S druge strane, Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izrazio je svoje sumnje rekavši da "ne može da zamisli kako će tram to da reši". On je dodao da rudija čeka predloge.

Ključni događaji

-Zelenski veruje da će se pod Trampovom administracijom rat završiti brže
-Rusko MO: Tokom noći oborena 34 drona
-Putin i Šolc razgovarali telefonom
-Zelenski smatra da je razgovor Putina i Špolca "otvorio pandorinu kutiju"
Zelenko je za mir, pod njegovim uslovima. Povlačenje Rusije, ratne reparacije, suđenja.......
Zaboravio je
Zadnji put kad su ratovali protiv Rusije bez pomoći i učešća Amerike, NATO pakta i EU, predali su se za dve nedelje i u Instanbulu potpisali sve šta se tražilo od njih.
Sad će se tražiti više, jer nije samo Ukrajina poražena.

Nevolje u ruskom raju. :kokice:

Neredi u Abhaziji – demonstranti zauzeli parlament, predsednik obećao ostavku kada napuste zgradu​

Sve ide po planu. 🇺🇦🇷🇸🇺🇦🇷🇸
Samo neka potraje.

:flert:

❗ У Абхазији демонстранти су преузели контролу над зградама парламента, кабинета министара и администрације председника републике.

Изнад улаза у Народну скупштину окачили су заставе Абхазије и Русије.

❗ Председник Абхазије Аслан Бжанија пристао је да поднесе оставку усред протеста у републици.

Према последњим информацијама, он је на састанку са иницијативном групом демонстраната пристао на предлог да напусти функцију, тражећи да се именује в.д. председник Републике и актуелни потпредседник - Бадру Гунба.

Међутим, демонстранти се са овим нису сложили и траже оставку целог председничког тима.

Znaš ti vrlo dobro šta sam ja napisao.
Nema tebi pomoći.
Шта год да си надробио у оном неразумљивом упису нема никакаве везе са уписом на који си као одговорио.
Како беше она дебилна реченица?
'Да знаш ишта о међународном праву, не би се својатао са другим државама и народима, није ти ово пијаца'.

Предлажем ову реченицу за најглупљи исказ икада на овом форуму, никад ништа глупље прочитао нисам.

Ovo je realnost

У Току је велика акција,,ИСТИНА,, СА ХАПШЕЊЕМ И СМЕЊИВАЊЕМ СВИХ КОРУМПИРАНИХ КОМАНДИРА И ОФИЦИРА ОД ДНА ДО ВРХА У ВОЈСЦИ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ !!! СПИСАК ЈЕ ПРАВЉЕН ОД МАРТА!!!
Ako ne uhapse Sojgua dzabe

Riba je uvek smrdela od glave, a svi znamo da je ta lopovcina najveca pijavica u Rusiji, mozda u istoriji Rusije se niko nikad nije nakrao ko ta fukara i to sve na teret vojske

I da se jos jednom ovde podsetimo cestitog Ruskog Patriote Gospodina Jevgenija Prigozina, koji se pobunio upravo zbog toga i ubijen je upravo zbog toga

Samo njegovi snimci i optuzbe su dovoljni za streljanje na licu mesta

Ja razumem da Rusima nista ne ide po planu, dok zelenski danas spominje kraj rata 2025.

Iz tog razloga jer je Rusija zaglibila vi ovde sta pokusavate?
Da ubedite ostale da ce Rusija pasti,mozda i hoce,ali ne skoro i ne zbog Kijeva.

Mi kremljopatofili kolko god sirimo rusku propagandu,istina ipak postoji.

Sto ste glasniji ukrajina se smanjuje,samo nastavite tako do pobede
Ti i mi ne znamo sta se otvorenim kanalima razgovaralo izmedju Kremlja i Pentagona. Ima indicija nekih, ali tek kasnijim potezima to vidimo.

A onda je Zelenskom nesto naredjeno ili sugerisano kroz razgovore sa njim preko NATO komande, recimo da smanji dozivljaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back