Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.356
Kako si ti maštovit...Samo im je uspelo da osvoje kursku oblast, likvidiraju branioce i sada razbijaju talas za talasom napade kombiniranih ruskih i severnokorejskih oklopnih divizija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si ti maštovit...Samo im je uspelo da osvoje kursku oblast, likvidiraju branioce i sada razbijaju talas za talasom napade kombiniranih ruskih i severnokorejskih oklopnih divizija
pokojni putin je reko da kurska oblast nije važna rusiji i zato je nisu ni branili
A stvarno su vam generali, ma svaka čast.Moraće prvo tramp da objavi rat nekoj državi ,najvjerojatnije kini ili rusiji, da bi mogao da otpušta oficire
(a) No commissioned officer may be dismissed from any armed force except—
(1) by sentence of a general court-martial;
(2) in commutation of a sentence of a general court-martial; or
(3) in time of war, by order of the President
Koliko najkasnije sutra,, čim stignu JaveliniMa jok,ukrajina pobedjuje
jel ovo snimak pre ili posle ratnih dejstvovanja? tesko je reciКрасногоровка.
Борбе се постепено крећу западно од града. Али прави почетак процеса њене обнове је још далеко.
Ja razumem da Rusima nista ne ide po planu, dok zelenski danas spominje kraj rata 2025.Sve ide po planu
Sve ide po planu.Nevolje u ruskom raju.
Neredi u Abhaziji – demonstranti zauzeli parlament, predsednik obećao ostavku kada napuste zgradu
Samo neka potraje.Sve ide po planu.![]()
Zelenko je za mir, pod njegovim uslovima. Povlačenje Rusije, ratne reparacije, suđenja.......RAT U UKRAJINI Zelenski: Situacija na frontu je teška, moramo učiniti sve da se rat završi 2025.
Rat u Ukrajini traje 996 dana. Velike političke promene u svetu mogle bi da utiču i na tok rata u Ukrajini. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski očekuje da će novi predsednik SAD Donald Tramp pomoći u bržem postizanju mira. S druge strane, Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izrazio je svoje sumnje rekavši da "ne može da zamisli kako će tram to da reši". On je dodao da rudija čeka predloge.
Ključni događaji
-Zelenski veruje da će se pod Trampovom administracijom rat završiti brže
-Rusko MO: Tokom noći oborena 34 drona
-Putin i Šolc razgovarali telefonom
-Zelenski smatra da je razgovor Putina i Špolca "otvorio pandorinu kutiju"
Nevolje u ruskom raju.
Neredi u Abhaziji – demonstranti zauzeli parlament, predsednik obećao ostavku kada napuste zgradu
Sve ide po planu.![]()
Samo neka potraje.
Шта год да си надробио у оном неразумљивом упису нема никакаве везе са уписом на који си као одговорио.Znaš ti vrlo dobro šta sam ja napisao.
Nema tebi pomoći.
Ako ne uhapse Sojgua dzabeOvo je realnost
У Току је велика акција,,ИСТИНА,, СА ХАПШЕЊЕМ И СМЕЊИВАЊЕМ СВИХ КОРУМПИРАНИХ КОМАНДИРА И ОФИЦИРА ОД ДНА ДО ВРХА У ВОЈСЦИ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ !!! СПИСАК ЈЕ ПРАВЉЕН ОД МАРТА!!!
Ti i mi ne znamo sta se otvorenim kanalima razgovaralo izmedju Kremlja i Pentagona. Ima indicija nekih, ali tek kasnijim potezima to vidimo.Ja razumem da Rusima nista ne ide po planu, dok zelenski danas spominje kraj rata 2025.
Iz tog razloga jer je Rusija zaglibila vi ovde sta pokusavate?
Da ubedite ostale da ce Rusija pasti,mozda i hoce,ali ne skoro i ne zbog Kijeva.
Mi kremljopatofili kolko god sirimo rusku propagandu,istina ipak postoji.
Sto ste glasniji ukrajina se smanjuje,samo nastavite tako do pobede