Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stiže Kokan
Samohodna haubica 170mm.
Domet - 40km sa običnim granatama
60km sa reaktivnim, navođenim
Odličan za kontrabateriju - može da van dometa Cezara, Pancerhaubica i sličnih zapadnih oruđa dejstvuje po njima

GcZOp1TXgAArBcT
Posle granata Volodjina druga armija sveta mora da zajmi i haubice od mocne Severne Koreje u 33 mesecu trodnevne svo. :rotf:

''Koalicija'' nikako da uđe u upotrebu
cak mislim da ni ona nema taj domet posto domet obicnog projektila je 40km samo dok cezar ali i nasa nora imaju domet 50km+ ali rusi kao i zapadnjaci vole malo da preteruju sto se tice mogucnosti njihovog naoruzanja tako da mi je taj domet od 80km malo nerealan a to sto nije jos u upotrebi moze da znaci da nije sve kako rusi reklamisu jer sto bi uzimali severno korjeske haubice ako imaju bolje svoje proizvodnje

Ukrajina nije Rusija i neće nikada biti.
Kosovo nije srpsko hteo ti sebi to da priznaš ili ne, realnost je teška.
Pitaj tu tvoju braću iz Rusije zašto imaju kancelariju za diplomateske odnose u Priština!?
Uzmi nešto za smirenje
Jeste, realnost je teška, realnost je da se Ussrajina svakim danom smanjuje a cijeli zapad ne može ništa.
Zelenski će milom ili silom prepustiti teritorije Rusiji htio ti to sebi priznati ili ne

:ceka:

cak mislim da ni ona nema taj domet posto domet obicnog projektila je 40km samo dok cezar ali i nasa nora imaju domet 50km+ ali rusi kao i zapadnjaci vole malo da preteruju sto se tice mogucnosti njihovog naoruzanja tako da mi je taj domet od 80km malo nerealan a to sto nije jos u upotrebi moze da znaci da nije sve kako rusi reklamisu jer sto bi uzimali severno korjeske haubice ako imaju bolje svoje proizvodnje
A sto da ne uzmu.

A sto da ne uzmu.
izgleda nisi shvatio poentu mog posta ne bi uzimali slabiju haubicu ako mogu proizvesti svoju koja ima bolje karakteristike uzgred i cezar i nasa haubica imaju max 50% povecan domet sa raketnim zrnom u odnosu na normalni projektil ali eto rusija je uspela da digne na 100% ili duplo tu vidis da nesto odmah smrdi to je moguce jedino ako je povecana komora haubice produzena cev i novo raketno punjenje koja bi povecalo brzinu i domet zrna a rusi govore da nista nisu dirali od tuda sam skeptican

Cekaj
Zar Rusija nema haubice? ili jos gore, ako su losije od Korejanskih

Ovo je los znak za vas, znaci da Rusija nema vise, ili nema dovoljno. Potrosile se rezerve cim se krenulo sa uvozom. Znaci da ni ruska namenska nema kapacitete kao sto ni US nema.

A zamislimo da se ratuje veliki rat, a ne samo kod neke selendre u Donbasu i kod onog Kurska kako se zove i ta selendra tamo

Pa kako ce Odesu onda iza Dnjepra uzeti.

Razumem da Rusija mozda nema 2000 komada su 57

Ali da Rusija nema svoje topove, bruka.
Generacije ruskih vojskovodja se u grobu prevrcu. A Sojgu pokrao 140 milijardi i slobodan ko ptica
Izvrstan si sagovornik. Postavljas pitanja i sam sebi odgovaras.
Kad bi trebalo da ubijes pacova, da li bi upotrebio pistolj, ili bi ga umlatio toljagom? Ako nemas toljagu, da li bi sekao granu sa obliznjeg drveta, rizikujuci da pacov pobegne, ili bi toljagu pozajmio od komsije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back