Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.253
Koliko god, bore se za svoju državu i svoj kućni prag.Izvini koliko dobijaju ranjeni Ukri?
Ali okupator bi trebao dobivani ozbiljnu lovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko god, bore se za svoju državu i svoj kućni prag.Izvini koliko dobijaju ranjeni Ukri?
Znači još malo i Rus hoda LavovomU minsko-eksplozivna sredstva ne spadaju samo nagazne mine
8000 tela koje nisu uspeli da pokupe, mine, granate, rakete, dronovi, FEBO bombe........dopuni
Cifra od 30 000 nastradalih Ukropa u kurskoj oblasti je davno prešišana
![]()
Koju? Pa ni ime joj napisati ne znajuKoliko god, bore se za svoju državu i svoj kućni prag.
A? Ja glumim hrabrost?Još glumiš hrabrost? Pa ti si šou![]()
Ne mora da znači, američki okupatori završavaju na ulici kad ih MIC potroši.Koliko god, bore se za svoju državu i svoj kućni prag.
Pišeš pamflete čak i kad ti se vermaht raspada na terenu. Smejurija.A? Ja glumim hrabrost?
Zato jer pišem činjenice, pa da, to je izuzetno hrabro.
Lviv valjda.Znači još malo i Rus hoda Lavovom
Као и Палестинци у Гази?Koliko god, bore se za svoju državu i svoj kućni prag
Pukli Rusi u Bahmutu po bokovimaZnači još malo i Rus hoda Lavovom
E, ali to je drugoКао и Палестинци у Гази?![]()
Izvini koliko dobijaju ranjeni Ukri?
E, ali to je drugo
GejKad se Gej Bregami igra notepadom, mogu i ja Excelom
(šalim se, nije moja tabela)
PS Ima za svaki mesec posebno
![]()
Kažem lik mrtav ladan, a komunjare ubile u Rusiji i Kini barem 70 milijuna ljudi.
da nije ovo neki forumaski naci ukro entuzijasta ? hmmm ko bi to mogao da bude ?
Какве везе он има са тим?Kažem lik mrtav ladan, a komunjare ubile u Rusiji i Kini barem 70 milijuna ljudi.