febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.514
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je super, Zelenski ih je sve poslao da se pokolju sa Ruskim nacistima iz Wagnera i ostalih regrutnih grupa, koje je Putin poslaone..al u svakom narodu ima ludaka pa i kod Rusa.. kod Srba imaš stotinak pa i više pristalica nacizma.. kod Ukrajinaca si sa druge strane imao ozbiljan pokret a i veliki broj današnjih Ukrajinaca podržava naciste.. veliča Banderu itd.. ne znam da l se sećaš kad su poskidali one azovce iz Bahmuta čini mi se koliko tetovaža fašističkih..cela jbna naci jedinica
šta sad? neki Rus pokazuje satanistički simbol i Rusi su satanisti ?kakva je to debilna priča bratac.. mislio sam da si ozbiljniji diskutant
Kako da ne.kolko znam istoriju Rusija se borila protiv vas nacista i pobedila
možda vi u Vinkovcima učite neku drugu istoriju
nisam ja rus pa da imam samo neprijateljePitaj prijatelje da li primecuju da je tvoj smeh vise nazalni, hocu reci, da se smejes "kroz nos". Ako imas prijatelje.
Погледај рез 2014-2024. Скоро 10 година, само се пика коначни рез.Шта је Украјина добила-изгубила , шта је Русија добила-изгубила.
zar ponovo??50 000 Rusa kreće da očisti Kursk.. Britanski obaveštajci i Ukrajinski vojni vrh tvrde da dnevno gine 1500 Rusa..znači za mesec dana neće više biti ovih Rusa..tj više i nema Rusa pošto je za 1000 dana rata već ubijeno milion i po Rusa a pošto je odnos ubijen - ranjen 1:6 znači da je više od 10 miliona Ruskih vojnika izbačeno iz stroja tj da trenutno Ukrajince gaze mobilizovani studenti, poljoprivrednici, šumari i poštari...
isto se tvrdi da Rusi ispaljuju 10 puta više granata što će reći da Rusi sa 250 granata ubiju jednog Ukrajinca a Ukrajinci sa 25 granata oko 30 Rusa.
Pisao sam pre par dana baš u ovoj temi o nacističkom vojnoj grupi Rusich koja ratuje protiv Ukrajine, a to je jedna od bar 10 koje aktivno učestvuju u ovom ratu...u detalje sam pisao pa izvoli pročitaj.ne..al u svakom narodu ima ludaka pa i kod Rusa.. kod Srba imaš stotinak pa i više pristalica nacizma.. kod Ukrajinaca si sa druge strane imao ozbiljan pokret a i veliki broj današnjih Ukrajinaca podržava naciste.. veliča Banderu itd.. ne znam da l se sećaš kad su poskidali one azovce iz Bahmuta čini mi se koliko tetovaža fašističkih..cela jbna naci jedinica
šta sad? neki Rus pokazuje satanistički simbol i Rusi su satanisti ?kakva je to debilna priča bratac.. mislio sam da si ozbiljniji diskutant
Idu da beru zelen bostanzar ponovo??
To je samo deo istorije koju znaš, a za ostatak knjigu u ruke pa čitaj.kolko znam istoriju Rusija se borila protiv vas nacista i pobedila
možda vi u Vinkovcima učite neku drugu istoriju
da..ti si vidim vrstan istoričar, pardon.. povjesničarTo je samo deo istorije koju znaš, a za ostatak knjigu u ruke pa čitaj.
Пробај да одгледаш успорено и приметићеш да су АХМАТ војници на снимку.Jel ovaj iza u uniformi Ruski vojnik?
Zasto pokazuje Simbol Satanizma?
Jel to neka nova vrednost vas cestitih Rusa?
brt par grupa al ništa značajno ni masovno.. zna se ko je ko da se ne lažemoPisao sam pre par dana baš u ovoj temi o nacističkom vojnoj grupi Rusich koja ratuje protiv Ukrajine, a to je jedna od bar 10 koje aktivno učestvuju u ovom ratu...u detalje sam pisao pa izvoli pročitaj.
Već za koji dan pišem tekst o novoj nacističkoj grupi.
Nacista imaš na obe strane, ali problem nastaje u glavama vas kremljobota koji nasedate na laži iz kabineta Botoksiranog gnoma zvani Adolf Putlerr koji vam plasira lažnu istoriju, činjenice, ideologiju, politiku.
Nisam istoričar, a ni povjesničar.da..ti si vidim vrstan istoričar, pardon.. povjesničar![]()
Поздрав сивих вукова је симбол који показује тај турски добровољац у АХМАТ-у.Бенигни лик који превише слуша хеви метал и хард рокеНрол...обичан бенигни фолкор који иде уз такву музику, не представља ништа и никога.
Као да ја сада престанем слушати AC/DC због гитаристе Ангус Јанга који има рогове на глави.Генијалан гитариста...
Nisi ni Ukrajinac, njima sa takvim prijateljima, neprijatelji i ne trebaju.nisam ja rus pa da imam samo neprijatelje![]()
a neprijatelju koji prijateljuje sa drugim neprijateljem dali im prijatelj isto neprijatelj?Nisi ni Ukrajinac, njima sa takvim prijateljima, neprijatelji i ne trebaju.
U Rusiji ima preko 40 nacističkih vojnih grupa i formacija, neke broje desetak pa do čak hiljadu boraca.brt par grupa al ništa značajno ni masovno
Хрват си. А ко је по томе "бољи" од вас? Вама свако и све смета, још су Њемци писали о томе крајем 19. вијека "Увијек им неки к. није право".nisam ja rus pa da imam samo neprijatelje![]()
činjenica:Nisam istoričar, a ni povjesničar.
Postoje ljudi koji jesu pa se malo raspitaj kod njih o činjenicama.
Ti slušaš i prihvataš sve što kažu NjemciХрват си. А ко је по томе "бољи" од вас? Вама свако и све смета, још су Њемци писали о томе крајем 19. вијека "Увијек им неки к. није право".![]()
Њемци су паметни и способни људи, плус имам дијелом њемачко поријекло па сам пристрасан.Ti slušaš i prihvataš sve što kažu Njemci
satanistaПоздрав сивих вукова је симбол који показује тај турски добровољац у АХМАТ-у.
![]()
U ruski narod spadaju i Ukrajinci, dakle prvo kreni od toga za početak i ne svojataj nacije.činjenica:
Ruski narod je najviše stradao u borbi protiv vas nacista
Rusi su pobedili nacizam, tj vas naciste i to im ne možete oprostiti
činjenica: najelitniji Ukrajinski bataljon Azov je bio bataljon sastavljen od nacista
činjenica: Bandera je bio fašista, Ukrajinske institucije slave fašistu Banderu.. *****************ički veteran je zajedno sa Zelenskim išao u Kanadu gde mu je kanadski parlament dodelio titulu.. Parlament je ustao i aplaudirao bivšem fašisti i nakon toga je izbio skandal