ne..al u svakom narodu ima ludaka pa i kod Rusa.. kod Srba imaš stotinak pa i više pristalica nacizma.. kod Ukrajinaca si sa druge strane imao ozbiljan pokret a i veliki broj današnjih Ukrajinaca podržava naciste.. veliča Banderu itd.. ne znam da l se sećaš kad su poskidali one azovce iz Bahmuta čini mi se koliko tetovaža fašističkih..cela jbna naci jedinica
šta sad? neki Rus pokazuje satanistički simbol i Rusi su satanisti ?
kakva je to debilna priča bratac.. mislio sam da si ozbiljniji diskutant
Pa to je super, Zelenski ih je sve poslao da se pokolju sa Ruskim nacistima iz Wagnera, koje je Putin poslao
Jel razumes, i Rusija i Ukrajina su se resili ekstremista na obostrano zadovoljstvo.
U ruski narod spadaju i Ukrajinci, dakle prvo kreni od toga za početak i ne svojataj nacije.
Drugo, zaboravljaš da je crvena armija dobila ogromnu vojnu pomoć sa zapada kako bi mogli uopšte da ratuje protiv nacista.
Nisi mi odgovorio na pitanja koja sam ti postavio, pročitaj pažljivo i potrudi se da odgovoriš.
Ne osporavam postojanje nacizma u Ukrajini ali ne osporavam postojanje nacista u redovima Rusije, dakle kako to da se protiv nacizma boriš sa nacistima?
Nisu ni Rusi ni Ukrajinci nacisti
Ali imaju ekstremne medju sobom koji se loze na Adolfa Hitlera
I posto se loze, Zelenski i Putin su se potrudili da ih gurnu prve na front.
Vecina, ogromna vecina ruske i ukrajinske vojske nema ama bas nikakvo pozitivno misljenje o neonacistima.
To je kao kada bi uzeli izjave Dugina Aleksandra, da Ukrajince treba ubiti, ubiti, ubiti, i onda kazali da je to stav svih Rusa.
Aleksandra Dugina koji velica nemacke filozofe, posecuje njihove kuce gde su nekada ziveli, kaci fotografije odatle, i neretko citira te ljude. Ljude koji su bili osnivaci NSDAP, i koji su formulisali ideologiju koju je Hitler upijao kao Sveto Pismo i sirio dalje to