LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.361
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo sve mladi momci, nema penzionera, dece i žena kako tvrde pomahnitali ruski zločinački izvori da se ukrajinska vojska sastoji samo od nejači, staraca i žena.
idiotluk traljavo-svercerskog FSB-aMazohizam?!
Kako se Ameri igraju živcima kremljobota. Taman otvore šampanjac, kad ono vrijeme za brlju.
Pogledajte prilog 1639833
Sažetak, Rusija gubi tehniku a Ukrajina državu.
Čim Rusi sa svih strana nabavljaju oruzje i municiju, prose čak za vojnike, onda je jasno da je SVO čista katastrofa za njih.Sažetak, Rusija gubi tehniku a Ukrajina državu.
Stvarni ukrajinski gubici, slijepče.Čim Rusi sa svih strana nabavljaju oruzje i municiju, prose čak za vojnike, onda je jasno da je SVO čista katastrofa za njih.
Vidio sam ja te Ukrajince u Varaždinskim toplicama koji su ondje na rehabilitaciji.
Kaže mali firer to je deo planaUkrajinski gubici u Kursku presli 35 hiljada mrtvih vojnika. 10 milijardi u vojnoj opremi i preko 500 oklopnih vozila svih namena!!!
I drugi put nek slušaju CIA-u i jedu otrovne kolačice.Vidio sam ja te Ukrajince u Varaždinskim toplicama koji su ondje na rehabilitaciji.
Mladi i stariji bez nogu, ruku. Rat je grozan.