Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koja si ti vrsta ratnika....osim toga sto si lazni Srbin...
Znači, ti si pozvan za potvrdu ko je lažni, a ko pravi Srbin? Je l' mora neka taksa prvo da se plati ili kao član Krstarice AD može i neki popust?
Što se tiče borbe, kao bivši pripadnik 52. Mabr Gnjilane nešto i nisam za rat. Ali, ako me bude interesovalo prijaviću se kod tebe i kod hrabrih boraca Krstarice AD.

Znači, ti si pozvan za potvrdu ko je lažni, a ko pravi Srbin? Je l' mora neka taksa prvo da se plati ili kao član Krstarice AD može i neki popust?
Što se tiče borbe, kao bivši pripadnik 52. Mabr Gnjilane nešto i nisam za rat. Ali, ako me bude interesovalo prijaviću se kod tebe i kod hrabrih boraca Krstarice AD.
Nisi ti ni za sta, a za rat pogotovo....

Kada čovek nije Rusofil i ruski agent onda je lažni Srbin ili nije Srbin, a podrazumeva se da je Hrvat ili Musliman. Sve sam to čitao, a i lično doživeo na Krstarici AD. Sad je novi momenat da sam sa ustaškom ekipom.
Stani malo, dilbere....činjenica je da pricas istu pricu kao ustase...dijelis iste vrijednosti sa njima...pa nam za promjenu (umesto sto vrijedjas i optuzujes), obrazloži kako se osjecas u tom filmu...

Poslednja izmena od moderatora:
Stani malo, dilbere....činjenica je da pricas istu pricu kao ustase...dijelis iste vrijednosti sa njima...pa nam za promjenu (umesto sto vrijedjas i optuzujes), obrazloži kako se osjecas u tom filmu...
Uvek pričam svoju priču, a vidi se da si "pametni" Rusofil. Pitanje je kao kad bi pitao kako se osećam što navijam za Zvezdu isto kao moj školski drug iz klupe koji je jedno vreme bio jedan od poznatijih narkodilera u Beogradu. Kako da ti kažem, znam dosta ljudi u glavnom gradu Otadžbine koji ne podržavaju rat u UKR. Ah, da, to nisu Srbi nego su...

U Kijevu su tri Ukromolke ili Ukrolomke pretukle državljana Kazahstana, pogrešno ga smatrajući Korejancem
Slomljen nos, 2 rebra.........
Rezultat histerije koji vlada u medijima Ukrajine u vezi Koreje

Gaa61OjWMAEUWBg

Uvek pričam svoju priču, a vidi se da si "pametni" Rusofil. Pitanje je kao kad bi pitao kako se osećam što navijam za Zvezdu isto kao moj školski drug iz klupe koji je jedno vreme bio jedan od poznatijih narkodilera u Beogradu. Kako da ti kažem, znam dosta ljudi u glavnom gradu Otadžbine koji ne podržavaju rat u UKR. Ah, da, to nisu Srbi nego su...
Dakle, svašta ćes nadrobiti, ali odgovor na pitanje nećeš dati...a poredjenje sa Zvezdom ti je vrh...vidiš kako malo treba pa da nam otkriješ svoje realne kapacitete...

Znači, duplo golo? Šteta, a baš im treba kadar koji bi ratovao, ali čisto sumnjam da im trebaju kukavice koji su par stotina ili hiljade kilometra od fronta. Ništa, možda u nekom sledećem ratu.
znaci kao sto sam i mislio nemas muda da pomognes svoju nacisticku bratiju ali to je odlika svih vas nato sendvicara kukavicluk vam je u krvi sedi udobno hiljadu kilometara od fronta i davaj moralnu podrsku za taj nato sendvic sve do sledeceg rata gde cete opet biti u prvim redovima ali opet na krsti :cepanje:

🤡
Јулија Наваљнаја објавила је намеру да постане председница Русије
„Ако се вратим у Русију, кандидоваћу се као председнички кандидат“.
Госпођа у Русији има мјесто резервисано
о државном трошку, треба само да се појави:
---
9 июля 2024, 18:38 • Новости дня

Суд заочно арестовал Юлию Навальную по делу об экстремизме​

https://vz.ru/news/2024/7/9/1276876.html
---

Али однос Руса и Јевреја је исконски лош.
Погледај емисију, много је добра, а и симпатичан ми је Јеврејин, наш из Сарајева, који је од 1992. у Израелу и пре свега веома образован човек.
Мени на веома прихватљив начин прича јеврејску причу.
Такође објашњава како су извели Бољшевичку револуцију у царској Русији. Прича и зашто је дошло до насељавања "Јевреја" из Русије у Израел. Стављам знаке навода јер објашњава да многи од њих нису Јевреји уопште, већ у неком шестом колену имају Јевреја претка али то је одговарало тој ционистичкој струји...
Тако да, односи Јевреја и Руса не могу бити никад истински добри.
Друга ствар је реалполитика.
Али гледано и у том ко тексту, Јевреји су опет контра Руса.

Елиезер Папо, супер едукативна емисија, врло питко објашњено.

Verovatno nema ni jedne palestinske porodice kojoj nije netko poginuo u dosadašnj sulobima. Licitiranje žrtvama ne vodi ničemu. Rešenje je zajednička palestinsko-izraelska država, sekularna dakako, dakle lišena mešanja verskih elemenata u vođenje države. Kako je to nemoguća misija, bit će do istrage njihove ili njihove. Možda će brzina razmnožavanja presuditi.

Kada čovek nije Rusofil i ruski agent onda je lažni Srbin ili nije Srbin, a podrazumeva se da je Hrvat ili Musliman. Sve sam to čitao, a i lično doživeo na Krstarici AD. Sad je novi momenat da sam sa ustaškom ekipom.
Ne moraš da budeš ni rusofil ni ruski agent da bi video ko je u pravu u ovom sukobu zapada i istoka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back