Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.141
Pokrovsk pravac
Namamljuju gladne Ukrope hranom na predaju
Namamljuju gladne Ukrope hranom na predaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јадници.Maršal, Gavran, Škorpion, Sivi, Taras, Jan...................Gargamel
Јадници.
Сви ухваћени на улици.
Шта су се ти Украјинци огрешили толико да им се као народу ово деси.
Zapadne vrijednosti su već dugo prisutne u PoljskojVojna policija Ukrovermahta privela je četvoricu poljskih plaćenika zbog seksualnog zlostavljanja leševa vojnika Oružanih snaga Ukrajine.
Zlostavljano 18 hoholskih leševa.
DžavolčiČi poljski
Ne bune se protiv Kokainskog i nacističkih vlasti.Јадници.
Сви ухваћени на улици.
Ćutali su dok je zlo raslo među njima.Јадници.
Сви ухваћени на улици.
Dobro dosoKada čovek nije Rusofil i ruski agent onda je lažni Srbin ili nije Srbin, a podrazumeva se da je Hrvat ili Musliman. Sve sam to čitao, a i lično doživeo na Krstarici AD. Sad je novi momenat da sam sa ustaškom ekipom.
Nije bitno kako se glasa, bitno je kako se broji.naravno da ima veze sa ukrajinom
...
moldavija referendum o pristupanju EU...glasalo 42% stanovnika što je samo po sebi znak odnosa prema EU
...
nakon vodstva NE od 58% polako se koristi američki recept posljednjih izbora tako da je razlika sada nakon 97.93 izbrojanih glasova
..
Pogledajte prilog 1629374
E, sada sledi operacija kako Musa dere jarca.Злочин пољских плаћеника у Курској области над становништву града Суџа, злочинци су у рукама су Чечена
Aplaudirali su Klovnu. A hteli bi oni da se nastavi, samo da njih lično nekako zaobiđe.Јадници.
Сви ухваћени на улици.
Ne izgleda mi kao osveta Ukrajinaca, rekao bih da za ubistvo postoji neki privatan razlog.