хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.282
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овог мора да лепо плаћају за пропаганду.
Ruski igrač i osuđeni pedofil..
Овог мора да лепо плаћају за пропаганду.
Ne znam da li je Skot Riter pedofil,ali znam da je Bajden pedofil....Ruski igrač i osuđeni pedofil..
Као што рекох, још један Руски папагај, јер колико ми је познато он више нема Амерички пасош, тако једино му остало да се увуче у дупе Русима, и фино заради. Његови извештаји су на нивоу стручњака на телевизији у Србији, где се окупе онако у четворо, и почну да серендају, и тако две и по године.
Имаш поуздане доказе? Јел си их предао Интерполу?Ne znam da li je Skot Riter pedofil,ali znam da je Bajden pedofil....
Sutra.Имаш поуздане доказе? Јел си их предао Интерполу?
Sta bi Bajden bez tebe, drvenog advokata....Имаш поуздане доказе? Јел си их предао Интерполу?
Evo sada znaš da je osuđeni pedofil.Ne znam da li je Skot Riter pedofil,ali znam da je Bajden pedofil....
руска влада и украинска су пријатељи који пујдају свој народ један на друге!Zelenski je na svetskoj turneji.
ukrajinska demokratija:
- Granice su zatvorene.
- Sloboda govora je zabranjena.
- Sloboda veroispovesti je zabranjena.
- Slobodni mediji su zabranjeni.
- Besplatno obrazovanje je zabranjeno...
- Muškarci se kradu na ulicama.
Održite izbore i bićete šokirani rezultatima.
To je deo plana malog firerra kako da pobedi RusijuSačekuju ih Rusi kad vrše smenu u tranšejama pa izmile iz rupa i onda ih potamane.
Neki su pokušali da pobegnu, ali nisu imali gde da se sakriju.
Pre genijalna taktika malog firera
руска влада и украинска су пријатељи који пујдају свој народ један на друге!
Tehnički je Zelenkonja u pravu. Rat će biti okončan 2025. Samo je zaboravio da uslove postavlja pobednik.Zelenski: Svi u svetu vide da Rusija izbegava poštenu diplomatiju. Predstaviću Olafu plan da primora Rusiju na mir i okonča rat 2025. Ovaj plan i mirovni samit će staviti tačku na ovaj rat.
![]()