Agafja
Elita
- Poruka
- 24.544
A eto, mala djeca pokazuju guzu a budala pare.Glupi Amerikradu, snime i objave da bi ti to saznala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A eto, mala djeca pokazuju guzu a budala pare.Glupi Amerikradu, snime i objave da bi ti to saznala.
Zašto? Pa ima 17 Putina.Vladimir Putin nece ici na samit G20 u Brazilu, inace zemlju osnivaca BRICS-a
prpa, guza zvace gace
i ni jedan ne valjaZašto? Pa ima 17 Putina.
Za NATO i njihove ulizica dovoljne su lopate.Ajde rusofili, oružje u ruke da vas vidimo koliko ste hrabri.
Svaki je 800 koplji iznad Bidena, a 1200 iznad Kamale.i ni jedan ne valja![]()
Pa da, zato nam i jest svet u ovakvom *****Moja generacija upravlja svijetom. Pati.
@Frtajler ju je iscurila baterija....inače bi se javio s bojišnice....Naprotiv, mi se ovde zabavljamo uz kokice dok vas ložimo i sprdamo iz neutralne države.
Vi niste neutralni, vi ste deo NATO govnara, izvolite da ratujete, ne zaboravite da pošaljete poneku fotku iz rova![]()
i jopet prosečna plata u rusiji 1000 dolara a u Americi 5000 dolaraSvaki je 800 koplji iznad Bidena, a 1200 iznad Kamale.
Strpi se, Rusi rade reda....sjo budjet harašo.Pa da, zato nam i jest svet u ovakvom *****
To je nebitno. Kvaliteta života ne mjeri se novcem.i jopet prosečna plata u rusiji 1000 dolara a u Americi 5000 dolara![]()
bruto proizvod teksasa je veci od cele rusijeTo je nebitno. Kvaliteta života ne mjeri se novcem.
Zlatne rezerve su fizičko zlato, a ne papirnato.godina 1972 , je i napravljeno da je USA dolar , prestao da je pokriven sa zlatnom podlogom.
razlog je da su Francuzi i De Gol, sakupili sve papirne dolare u francuskoj i otkupili u zlatu.
Zlato koje i je bilo njihovo u usraniji , nisu hteli da im vrate ,
na taj nacin je sa tim papirnim novcem izvrsena kupovina zlata.
sledeci segment kada su Usranci sa Saudima i napravili dogovor da se vise ne vrsi kupovina nafte , vica versa u zlatnoj podlozi
stvoren je takozvani Petro Dolar i nametnut celom svetu.
Nebitno ti zato sto ne zivis u Rusiji.To je nebitno. Kvaliteta života ne mjeri se novcem.
Harašo.bruto proizvod teksasa je veci od cele rusije![]()
Nažalost.Nebitno ti zato sto ne zivis u Rusiji.
Načekat ćeš se. Bila na sistematskom ovaj tjedan, zdrava ko dren.Samo se trebamo strpiti da ti i tvoja generacija odete pod zemlju.
Za to me iskreno zabole,ukrajina se gasi hebe mi se za petrodolar,spasa nema visei petro dolar otad propada. evo danas ce, sutra ce
Sta te sprecava... Sve ti tamo super, osim standarda i plate...Nažalost.
Oh pa zar ti verujes u modernu medicinu... Ja sam mislio da ti imas nekog "vraca" u Rusiji kojeg posecujesNačekat ćeš se. Bila na sistematskom ovaj tjedan, zdrava ko dren.
кад већ користиш преводилац научи српски! овде је недеља а не тједанBila na sistematskom ovaj tjedan, zdrava ko dren.
Vrač je liječnik na ruskom. A šaman je ono što si htio reći.Oh pa zar ti verujes u modernu medicinu... Ja sam mislio da ti imas nekog "vraca" u Rusiji kojeg posecujes
Bitno da se razumijemo.кад већ користиш преводилац научи српски! овде је недеља а не тједан
Прецизније, никада више милионске еуропске војске, све на гомили. Е, да је у питању парада поноса, не бих се кладио. Скупило би се.Koreanci pod prisilom 3 miliona doslo,ta masa moze da srusi vlast glat,oni su ipak reseni da ratuju,kad vidim korejsku diktakturu,eu ovu vojsku ne bi skupila za 2 godine