Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За глупе рагуле снима се патриотска реклама. Умри за Џонсона!

Украјинци беже од Русије у Русију.

Gf0Co_4XwAA7g-L

https://x.com/netoll_nemez/status/1872655925598970292

Белорусија, Боливија, Индонезија, Казахстан, Куба, Малезија, Тајланд, Уганда, Узбекистан ће се придружити БРИКС-у као партнери од 1. јануара 2025. године, – Министарство спољних послова Русије.

Поред најављених девет земаља, још четири државе добиле су позив да постану партнери БРИКС-а, напомиње департман.

https://x.com/igorkushnarev2/status/1872660368507691458

У Мариупољу намеравају да изграде нову електрометалуршку фабрику на површини од око 6000 м²

Како је приметио заменик председника управног одбора Донбас развојне Корпорације, износ улагања у њу је 30 милијарди рубаља. Биће отворено 1000 радних места

https://x.com/igorkushnarev2/status/1872634584732717522

Jadni su ti Rusi ako ih ti ovakav bezvezan opravdavaš i braniš.
Nikog ja ne branim, jer nema ni potrebe braniti od napada lazima i izmisljotinama.
Ja kad nesto napisem, prilozim i na osnovu cega to pisem i misim ili citiram i pitam, a misljenje zasnivam na onome sto je receno i napisano, a ne na zeljama i fantazijama.
Probaj i ti, evo na ovom dole:
ti ovakav bezvezan
Na osnovu cega mislis da sam bezvezan? Citiraj bas da vidim i ja.

Poslednja izmena od moderatora:
Da, ali sada se vec da primjetiti da im problemi polako rastu preko glave, kao i sto sam i prognozirao.

Timeline je bio mozda optimistican, ali je pravac ostao isti. Za kolaps ce biti potrebno otkaciti Rusiju kompletno od europskog plinskog trzista, sto je vec u tjeku. Ako cijene nafte dodatno padnu to ce samo dodatno ubrzati pad.Gospodarstvo je prezagrijano, rublja se raspada, kamate vec sad neizdrzive, a rasti ce i dalje sto opet nece spiejciti porast inflacije. Izvoz oruzja se vec raspao, kao i ruska IT-industrija kojoj su radnici pobjegli iz zemlje. Pad poljoprivredne proizvodnje je bio katastrofalan u 2024, to ce se vjerovatno nastavit i sljedece godine tako da sankcije ovdje dobro djeluju. U infrastrukturu su ne ulaze skoro nista, tako da ce uskoro i tu poceti ozbiljniji problemi. A poslije ovog napada na azerski zrakoplov, mislim da ce i avio-kompanije izbjegavati ruski zracni prostor koliko je to moguce. Ukrajinski napadi dronovima i, balistickim raketama ce se takodjer povecati, a ne iskljucujem ni jace partiznasko djelovanje.
Bez uvrede, ali dovoljno je procitati tri tvoja posta, pa znati unapred sta ces da napises. Vrtis u krug jedno te isto, evo trecu godinu...Tada si tvrdio isto sto i danas, samo pomeras vremenski okvir.

Nikog ja ne branim, jer nema ni potrebe braniti od napada lazima i izmisljotinama.
Ja kad nesto napisem, prilozim i na osnovu cega to pisem i misim ili citiram i pitam, a misljenje zasnivam na onome sto je receno i napisano, a ne na zeljama i fantazijama.
Probaj i ti, evo na ovom dole:

Na osnovu cega mislis da sam bezvezan? Citiraj bas da vidim i ja.

P.S. Da nije Šizzifa imao bi najgluplji, najneistinitiji i najbesmisleniji profilni pečat svih vremena na celom Svetu, ikada.
Bolje ti pristaje avatar Makjaveli..

A zašto si bezvezan?
Dovoljno je vidjeti šta pišeš u kvazi argumentima na moje postove.

Овај прсо скроз!
z:mrgreen:
Оно што је остало од Северног тока биће продато Американцима и биће пуштено у рад за годину дана
Вучић

Bez uvrede, ali dovoljno je procitati tri tvoja posta, pa znati unapred sta ces da napises. Vrtis u krug jedno te isto, evo trecu godinu...Tada si tvrdio isto sto i danas, samo pomeras vremenski okvir.
Da, ali ruska ekonomija i infrastruktura su u mnogo gorem stanju nego na pocetku rata. Za svakoga tko misli je jasno da je ova SVO preveliki zalogaj za Rusiju i da Rusija nece moci nastaviti dugo ovako bez posljedica za ekonomiju, infrastrukturu i drustvo opcenito. Jedino sto je tesko procijeniti je vremenski period do konacnog kolapsa.

Poslednja izmena:
Овај прсо скроз!
z:mrgreen:
Оно што је остало од Северног тока биће продато Американцима и биће пуштено у рад за годину дана
Вучић
naravno...nisu li amerikanci još 1943. preko švedske trgovali sa nacistima...kad su u pitanju pare današnji cionisti nemaju granica...oni su poput pijavica

Da, ali ruska ekonomija i infrastruktura su u mnogo gorem stanju nego na pocetku rata. Za svakoga tko misli je jasno da je ova SVO preveliki zalogaj za Rusiju i da Rusija nece moci nastaviti dugo ovako bez posljedica za ekonomiju, infrastrukturu i drustvo opcenito. Jedino sto je tesko procijeniti je vremenski period do konacnog kolapsa.
Zanimljivo, 10.03.2023 si tvrdio da ce se to desiti 2023.

Bolje ti pristaje avatar Makjaveli..
Misljenje nekoga sa ubedjivo najnetacnim, neistinitim i najbesmislenijim profilnim pecatom.
A zašto si bezvezan?
Dovoljno je vidjeti šta pišeš u kvazi argumentima na moje postove.
Nikakve agrumente ja nisam pisao, samo sam ogolio tvoje lazi i izmisljotine prostim prikazom sta zapravo rade civili koji su gadjani, ubijani i bez infrastrukture.

Nesto sto bi i ti radio da imas sta da pokazes, i da ne moras da izmisljas i lazes.

Poslednja izmena:
Amerikanci nisu imali pojma što rade u Vijetnamu, ne znajući ništa o složenoj stvarnosti regije, ignorirajući francuske stoljetne nesreće i odlučnost Vijetnamaca da vladaju sami sobom.

Učinili su isto u Iraku, Siriji, Libiji i Afganistanu, pustošeći društva, ubijajući milijune ignorirajući tkivo složene etničke i vjerske stvarnosti na terenu.

Sada su potpuno zaglavljeni u krajnje korumpiranoj diktaturi u Ukrajini, zemlji koja je blisko povezana sa svojim ruskim susjedima kroz stoljeća povijesti i složenih pomicanja granica, kroz kulturu, religiju i DNK, kroz krv i obiteljske veze koje sežu do temelja Kijevske Rusije

Ali Nuland i društvo, u svom glupom neznanju, ignorirali su sve ovo, oduzimajući utjecaj kroz najodbojniju nacističku obožavanu manjinu kako bi terorizirali većinu Ukrajinaca u otrovni nacionalizam utemeljen na mržnji prema Rusima, a ne na dobrobiti Ukrajine. SAD je počeo financirati i naoružavati te naciste čim je završio Drugi svjetski rat. Ovo nije počelo u Majdanu 2014

Ovo je stvarnost fantazije think tanka državnog odjela SAD-a. Ovo je ista komora odjeka koja pozitivno osnažuje mišljenja koja su u skladu s politikom, a ne prihvaćanjem pragmatičnog realističkog pristupa, to je mlin koji promiče usklađenost s idejom, a ne izazivanje političkih pozicija temeljenih na neznanju, isti mlin koji je ubio toliko mladih dječaka u Vijetnamu. I baš kao u Vijetnamu, u Ukrajini će se srušiti kao kula od karata, ali ovaj put potencijalno će sa sobom povući i NATO i EU kulu od karata.

I zato će razmotriti bilo kakvu eskalaciju prije nego što razmotre Mir, jer će Mir biti ogledalo u kojem će se neizbježno ogledati njihova velika nesposobnost i nepoštenje.

Америчка противваздушна и противракетна одбрана неће зауставити Орешника

Упркос тајности техничких карактеристика руског комплекса Орешник (познато је да његова брзина достиже 10-11 маха), Запад је симулирао његов рад и дошао до алармантних закључака.

На снимку се види како противракетни одбрамбени систем Патриот нема времена да пресретне бојеве главе Орешник, чак и када се налазе на удаљености на којој би могле да буду уништене противваздушним пројектилима. Ово доводи у питање ефикасност америчких система противваздушне и противракетне одбране.
https://t.me/uzelsv/42179

Словачка ће проценити ситуацију са гасом после 1. јануара 2025. и размотрити могућност узвратних мера против Украјине, укључујући заустављање испоруке енергената Кијеву.

Ово је изјавио словачки премијер Роберт Фицо.

Раније се Зеленски пожалио да је Фицо одбио компензацију Кијева због прекида испоруке руског гаса.

Misljenje nekoga sa ubedjivo najnetacnim, neistinitim i najbesmislenijim profilnim pecatom.

Nikakve agrumente ja nisam pisao, samo sam ogolio tvoje lazi i izmisljotine prostim prikazom sta zapravo rade civili koji su gadjani, ubijani i bez infrastrukture.

Nesto sto bi i ti radio da imas sta da pokazes, i da ne moras da izmisljas i lazes.

Koja debilno objašnjenje a sami Rusi uredno se hvale sa svojim " raketnim postignućima" na civilnoj infrastrukturi u Ukrajini.
Ovdje neki pucaju od zadovoljstva zbog činjenice da se uništava Ukrajina, ubijaju civili.

I šta onda Makjaveli rečeni Masterangello utvrdi, zamisli molim te neki civili u Ukrajini imaju party.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back